Karrige Vintage me Dizajn Retro në Dru, Hekur, Plastikë, Lëkure dhe Pëlhurë

Karrige vintage për një prekje retro në kuzhina dhe  dhoma ngrënie. Karrige ngrënieje vintage e bërë prej lëkure dhe eko-lëkure të...
Lexoni të gjitha
17 Produkte
Viadurini Living
lek 109.130,82 lek 136.413,53  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 136.413,53
Viadurini Leather
lek 40.731,46 lek 50.914,32  - 20%
Viadurini Living
lek 22.509,48 lek 28.136,86  - 20%
Viadurini Living
lek 31.352,51 lek 39.190,63  - 20%
Viadurini Living
lek 39.391,61 lek 49.239,50  - 20%
Viadurini Living
lek 65.652,68 lek 82.065,84  - 20%
Viadurini Living
lek 72.887,86 lek 91.109,84  - 20%
Viadurini Living
lek 51.986,20 lek 64.982,75  - 20%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë