Tavolina me Porosi: Design Italian

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
Çdo shtëpi është unike, ashtu si njerëzit që jetojnë në të. Kjo është arsyeja pse Viadurini ofron një lloj personalizimi që shkon përtej zgjedhjes së ngjyrës ose materialit. Ky seksion përmban tavolina me porosi, duke përfshirë madhësinë, në mënyrë që të mund të vendosni për çdo aspekt të tryezës tuaj. Harrojeni çdo lloj kompromisi. Zgjidhni madhësinë, materialet dhe detajet që përfaqësojnë më së miri stilin e jetës dhe nevojat tuaja.
Ju do të keni një zgjedhje të gjerë falë tavolinave fiksuara dhe tavolina e zgjatur me porosi, të cilat janë perfekte për çdo rast. Nga dreka familjare deri te darkat elegante, duke i kushtuar vëmendjen më të madhe për të mbajtur në ekuilibër estetikën dhe funksionalitetin.
218 Produkte
Viadurini Living
lek 1.047.964,06 lek 1.309.955,07  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.309.955,07
Viadurini Living
lek 207.341,86 lek 259.177,32  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 259.177,32
Viadurini Living
lek 218.194,65 lek 272.743,31  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 272.743,31
Viadurini Living
lek 258.591,14 lek 323.238,93  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 323.238,93
Viadurini Living
lek 1.068.128,82 lek 1.335.161,02  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.335.161,02
Viadurini Living
lek 199.369,75 lek 249.212,20  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 249.212,20
Viadurini Living
lek 1.068.128,82 lek 1.335.161,02  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.335.161,02
Viadurini Living
lek 208.815,70 lek 261.019,62  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 261.019,62
Viadurini Living
lek 530.714,78 lek 663.393,47  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 663.393,47
Viadurini Living
lek 467.004,88 lek 583.756,11  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 583.756,11
Viadurini Living
lek 483.686,02 lek 604.607,54  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 604.607,54
Viadurini Living
lek 1.019.760,22 lek 1.274.700,26  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.274.700,26
Viadurini Living
lek 266.027,31 lek 332.534,14  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 332.534,14
Viadurini Living
lek 1.068.128,82 lek 1.335.161,02  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.335.161,02
Viadurini Living
lek 967.305,06 lek 1.209.131,33  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 1.209.131,33
Viadurini Living
lek 488.241,52 lek 610.301,90  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 610.301,90
Viadurini Living
lek 530.714,78 lek 663.393,47  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 663.393,47
Viadurini Living
lek 254.504,60 lek 318.130,75  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 318.130,75
Viadurini Living
lek 230.655,26 lek 288.319,07  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 288.319,07
Viadurini Living
lek 275.004,32 lek 343.755,39  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 343.755,39
Viadurini Living
lek 520.129,96 lek 650.162,45  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 650.162,45
Viadurini Living
lek 295.303,05 lek 369.128,82  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 369.128,82
Viadurini in the Garden
lek 134.186,02 lek 167.732,54  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 167.732,54
Viadurini Living
lek 456.085,11 lek 570.106,39  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 570.106,39
Faqe 1 të 10

Tavolina Ngrënieje të Zgjerueshme me Porosi

Tavolinat tona me porosi shkojnë përtej një mobilieje, ato janë një zgjatim i personalitetit tuaj dhe një nderim i tillë për botën e mjeshtërisë. Tavolinat të zgjatura me porosi janë rezultat i një kërkimi të përpiktë dhe një dëshmi e aftësisë dhe pasionit që zejtarët vënë në krijimet e tyre. Çdo tavolinë ngrënieje është unike dhe çdo detaj është menaxhuar me saktësinë më të lartë.

Tavolina Ngrënieje me Porosi

Në përzgjedhjen e gjerë të tavolina me porosi të dizajnuara nga Viadurini, ju mund të zgjidhni midis dimensioneve, materialeve dhe detajeve që mishërojnë më së miri stilin dhe nevojat tuaja.
Materialet e përdorura për plotësimin e tavolinave të ngrënies me porosi janë të cilësisë shumë të lartë dhe mbani parasysh tendencat më të fundit të dizajnit. Mes tyre, protagonistë absolutë janë druri, qeramika dhe mermeri.

Tavolina prej Druri me Porosi

Kur vendosni të blini një tavolinë druri sipas porosisë , ju jeni duke respektuar mjedisin tonë. Druri i përdorur për të krijuar këto tavolina ngrënieje u zgjodh për bukurinë dhe qëndrueshmërinë e tij. Çdo kokërr tregon një histori, duke e bërë tryezën tuaj një pjesë unike. Një tavolinë prej druri është një simbol i elegancës së përjetshme.

Tavolina Qeramike me Porosi

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje moderne dhe me cilësi të lartë, tavolinat tona qeramike të personalizuara janë zgjidhja perfekte. Qeramika është një material i bukur, por kjo nuk është e gjitha: është jashtëzakonisht rezistente ndaj gërvishtjeve, rezistente ndaj njollave dhe në gjendje t'i rezistojë temperaturave të larta. Për më tepër, qeramika ka një karakteristikë unike në atë që disponohet në përfundime të ndryshme, duke e bërë atë shumë të gjithanshme dhe të aftë për t'iu përshtatur shijes dhe personalitetit tuaj individual.

Tavolina Mermeri me Porosi

Për ata që kërkojnë luks dhe sofistikim, tavolina prej mermeri me porosi janë zgjidhja. Çdo pllakë mermeri është një vepër arti, me modele dhe ngjyra që nuk do t'i gjeni në asnjë material tjetër.

Tavolina të Punuara me Dorë

Në një botë të prodhimit masiv dhe zgjidhjeve të veçanta, tavolina me porosi janë një mundësi për të shprehur personalitetin tuaj në maksimum. Cilado qoftë zgjedhja juaj, çdo tryezë përfaqëson një udhëtim të jashtëzakonshëm në mjeshtëri dhe inovacion. Dhe me shërbimin tonë ndaj klientit, ju jeni gjithmonë në duar të mira.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë