Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tavolina që Zgjaten prej Mermeri - Made in Italy

Tavolinë e zgjatur për ngrënie mermeri, dizajn luksoz për të furnizuar shtëpinë tuaj

Mermeri është një shkëmb natyror metamorfik i përbërë kryesisht nga karbonat kalciumi. Mermeri formohet përmes një procesi metamorfik nga shkëmbinjtë sedimentarë. Karakteristika kryesore e një tavoline me një majë mermeri është rezistenca e saj ekstreme; në fakt ky material i reziston goditjeve dhe konsumimeve dhe ruan formën e tij origjinale me kalimin e kohës.  
Tavolinat dhe tryezat prej mermeri janë të përshtatshme për tryeza të rrumbullakëta me diametra 120 cm 160 cm dhe 180 cm dhe tavolina fikse. Përveç kësaj, tryezat ovale bëhen gjithashtu në forma të ndryshme.
Shpesh, tryeza prej mermeri bëhet duke kombinuar materiale të ndryshme për të cilat baza prodhohet në çelik ose dru ndërsa pjesa e sipërme është tërësisht në mermer.

Avantazhet e mermerit:

  • Elegante dhe me klas
  • Rezistent ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve
  • Me shkëlqim dhe estetikisht i këndshëm
  • Qëndrueshëm

Si të pastroni majat e tryezave prej mermeri:

Për të pastruar tryezën e mermerit, thjesht pastroni sipërfaqen e gurit me një sfungjer të butë të zhytur në ujë të ngrohtë. Pasi të keni pastruar sipërfaqen e mermerit, rekomandohet të thani gurin me kujdes me një leckë të butë; kamoshi është perfekt.