Modern komplet pjatash për Tavolinën - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
87 Produkte
Viadurini Kitchen
Lekë 15,248 Lekë 19,061  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,145 Lekë 16,432  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,248 Lekë 19,061  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,774 Lekë 19,718  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,408 Lekë 16,760  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 17,352 Lekë 21,690  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,671 Lekë 17,089  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 12,357 Lekë 15,446  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,516 Lekë 13,145  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,713 Lekë 13,392  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,511 Lekë 19,389  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,511 Lekë 19,389  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 13,145 Lekë 16,432  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,248 Lekë 19,061  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,713 Lekë 13,392  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 12,028 Lekë 15,035  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,582 Lekë 13,227  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 20,244 Lekë 25,305  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,267 Lekë 11,584  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 15,248 Lekë 19,061  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 10,450 Lekë 13,063  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,662 Lekë 12,077  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 8,742 Lekë 10,927  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 7,296 Lekë 9,120  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,793 Lekë 12,242  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 9,793 Lekë 12,242  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 12,882 Lekë 16,103  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 36,478 Lekë 45,598  - 20%
Viadurini Kitchen
Lekë 26,816 Lekë 33,520  - 20%
Faqe 1 të 2

Shërbimi i Darkës në porcelan dhe qeramikë për kuzhinë dhe tryezë ngrënie me dekorime

Për ta bërë tryezën tuaj një xhevahir me elegancë dhe stil nuk mund të humbisni sendet e tryezës në porcelan nga koleksioni i Versace Home. Porcelani është materiali i përdorur për të krijuar setin me një përsosje dhe elegancë të përjetshme.

Tabela e shërbimit është plot me pjata, ture të supave, tasat e sallatës dhe enët që shërbejnë, zbukuruar me kokën karakteristike të Medusa, e cila mbizotëron në të gjithë koleksionin, duke krijuar një bashkim midis stilit modern dhe mitologjisë antike.
Në konfirmim të çmueshmërisë së grupit të këtij koleksioni është zgjedhja e ngjyrës së artë që përputhet në bazë të shijes tuaj personale me të kuqe, blu ose të bardhë. Ai jep një prekje klasike dhe të sofistikuar për objektet në koleksion.

Versace Home mendon gjithashtu te njerëzit që nuk i pëlqen të organizojnë darka ose dreka, por preferojnë të takojnë miq për një çaj pasdite ose një filxhan kafeje të ngrohtë, restauruese. Pra, këtu vetëm për ju seti me gota çaji ose kafeje ose shërbime të plota me shtimin e enëve me sheqer, prodhuesit e kafesë dhe enën e qumështit.

Lëreni veten të joshni nga hijeshia e Versace Collection Home dhe filloni ta bëni tryezën tuaj unike dhe të çmuar!
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro