Darkë Porcelani me Model të Dizajnit Modern 24 Pjesë - Arktik

  • Kod: ARTICO
Lekë 30,271 Lekë 33,634 -10%
Material porcelani
Masat Pjatë e sheshtë 28 cm, Pjatë me fruta 22 cm, Pjatë buke 13 cm, Pjatë e thellë 17 xh 6 cm
Ngjyrë E bardhe
Koha e dërgimit 3/4 javë

Komplet i plotë i pjatave moderne të ngrënies në porcelani me frymëzim skandinav, 24 copë.

Shërbimi përbëhet nga:
- n.6 pllaka të sheshta 28 cm
- n.6 pjata supë 17 x H 6 cm
- n.6 Pjata frutash 22 cm
- n.6 Pllaka buke 13 cm

Frymëzimi për këtë set pjatash darke vjen nga thjeshtësia moderne e dizajnit dhe peizazhit skandinav . Forma është një sintezë e përsosur dhe e ekuilibruar midis një pllake coupe dhe një tradicionale me buzë: në fakt ajo ka një qendër të gjerë me një buzë të ngushtë dhe të pjerrët. Në këtë mënyrë eleganca dhe funksionaliteti estetik kombinohen për të siguruar një zonë më të madhe të dedikuar për prezantimin e ushqimit dhe një trajtim praktik të pjatës.

Pikat kryesore:
  • Cilësia : cilësia shumë e lartë e produkteve fitohet falë përdorimit të teknologjisë më të përparuar të prodhimit dhe lëndëve të para më të mira në dispozicion.
  • Mjedisi : nuk ka të bëjë vetëm me përmirësimin e performancës mjedisore për një kontribut aktiv në ruajtjen e mjedisit, por edhe një përdorim inovativ për të përmirësuar procesin e gatimit të produkteve falë një teknologjie të Valës së Gjelbër që lejon të zvogëlojë kohën e djegies dhe konsumin e energjisë. në krahasim me procesin tradicional të gatimit.
  • Dizajni : dizajni luan një rol kryesor dhe është gjithmonë në përputhje me trendet e ushqimit në të gjithë botën.
Materiali:
  • Porcelani i bardhë
Porcelani dallohet për rezistencën e lartë ndaj gërvishtjeve dhe fortësinë e tij. Shtë një material me dendësi të lartë, por me një prekje të butë, me karakteristikën e tij të bardhë të ndritshme dhe të tejdukshëm kur vitrifikohet.
Shtë një material i papërshkueshëm nga uji , pasi është jo poroz, prandaj i sigurt dhe higjenik, i përbërë nga lëndë të para jashtëzakonisht të zgjedhura.
Falë aftësisë së tij për të qenë i përjetshëm dhe për t'iu përshtatur çdo lloj shërbimi, nga më i thjeshti tek më i sofistikuari, porcelani plotëson nevojat e elegancës, përsosjes dhe maturisë që janë të dëshiruara për tryezën.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro