Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Aksesorë Kuzhine Viadurini - Mbajtës i Kupës, Shishe, Peceta dhe Tabaka

Viadurini Kitchen mbledh të gjitha aksesorët e projektimit për tryezën dhe kuzhinën.

Viadurini Kuzhina është propozuar si një koleksion i produkteve dhe aksesorëve me një dizajn unik, të konceptuar dhe ideuar për të siguruar jo vetëm një mbështetje dhe ndihmë të vërtetë dhe konkrete në rregullimin e ushqimit, pjatave dhe pijeve, por edhe për pamjen e tyre harmonike dhe të përsosur për çdo mjedis.

Projektuar nga mjeshtrit italianë mjeshtër, të cilët punojnë metalet dhe pëlhurat me dorë duke krijuar copa unike dhe të papërsëritshme. Më e mira që mund të ofrojë dizajni italian.