Made in Italy

Dekorime me ngjyra prej çeliku dhe plastike me Tiger 24 copë - Alessandra

  • Made in Italy
  • Kod: ALESSANDRA2
Lekë 9,793 Lekë 12,242 -20%
Material çelik inox dhe plastikë
Koha e dërgimit 7-10 ditë pune

Set takëm inox dhe dorezë plastike me ngjyra me tigër, 24 copë prodhim Itali.

Shërbimi i përbërë nga:
  • 6 pirunë 20,5 cm
  • 6 thika 25,5 cm
  • 6 lugë 20.5 cm
  • 6 lugë çaji 14 cm
Është një koleksion takëmesh inox 18/10 , me 18% krom dhe 10% nikel, të cilat garantojnë rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit dhe lehtësi pastrimi me një koeficient të shkëlqyer higjienik.
Për më tepër, çeliku inox është një material 100% i riciklueshëm , prandaj ka një ndikim të ulët mjedisor si në fazën e prodhimit ashtu edhe në fazën e fundit të jetës së produktit.

Finitura me shkëlqim e përftuar nga lustrimi me pasqyrë i takëmeve është një proces përpunimi i sipërfaqes përmes të cilit, me përdorimin e rrotullave të posaçëm dhe pastave gërryese shumë të imta, fitohet shkëlqimi i kërkuar.

Koleksioni dallohet nga doreza plastike (e sublimuar PBT) me një dekorim me lule me një tigër që të kujton kryeqytetin Pekin, në një udhëtim përgjatë rrugës së lashtë të tregtisë së mëndafshit dhe habitatit të maces madhështore si dhe një gjahtari të aftë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro