Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçim - Fenerë për Jashtë

Fenerë të jashtëm për dizajnin e kopshtit tuaj, të cilësisë së mirë, moderne apo klasike.

Karakterizohen nga një dizajn modern, ato janë ideale për ata që duan të japin një prekje elegance për pjesën e jashtme të shtëpisë së tyre në mbrëmjet e verës.

Ndër propozimet tona për fenerët e kopshtit me një dizajn të thjeshtë dhe thelbësor do të gjeni fanarët e dyshemesë, të përsosur për t’u vendosur në hyrje ose në lëndinë, fenerë muri ose fenerë të varur për ata që preferojnë dritën që vjen nga lart.
Materialet e përdorura janë të një cilësie të lartë, hekuri dhe bronzi i strukturës mbyllin muret prej xhami transparente nga të cilat drita e qiri mund të filtrohet duke krijuar atmosfera të mrekullueshme.
Marka e famshme italiane Il Fanale ndez këto produkte të bëra në Itali që do t'ju lejojnë t’i jepni hapësirave tuaja në natyrë një prekje të stilit të cilësisë së mirë.

Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni mobiljet për kopshtin tuaj. Kontaktoni me ne përmes formateve në fletët e produkteve, përmes adresës sonë të postës elektronike, me telefon ose na shkruani në bisedën e duhur në faqen tonë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë gjatë blerjes në internet.