Qilima Moderne - Stil Bashkëkohor

69 Produkte
Viadurini Living
Lekë 856,807 Lekë 1,071,009  - 20%
Viadurini Living
Lekë 193,301 Lekë 241,626  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 108,054 Lekë 135,067  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 234,248 Lekë 292,810  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 8,019 Lekë 10,023  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 137,696 Lekë 172,121  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 28,722 Lekë 35,903  - 20%
Viadurini Carpets
Lekë 13,868 Lekë 17,335  - 20%
Faqe 1 të 2

Qilima për dhomën e ndenjes, të bëra me dorë dhe të personalizueshme për luksin e vërtetë Made in Italy.

Ndër propozimet tona do të gjeni qilimat e design të bëra me lesh shumëngjyrësh dhe jute për ata që e duan ngjyrën dhe duan të japin një prekje të veçantë në zonën e tyre të jetesës. Ose qilima prej kanili dhe kërpi me madhësi të personalizueshme dhe për të përfunduar qilima polipropileni për ata që e duan dizajnin modern për sallonin e tyre.

Funksioni parësor i një qilima është ta bëjë dhomën ku vendoset më e mirëpritur. Por si mund të zgjedhim një ideal për çdo dhomë në shtëpi?
Gjëja e parë që duhet t'i kushtojmë vëmendje është vendosja e tapetit. Ka doormat klasike që janë vendosur në hyrje, të pajisura me shpohet të mëdha për të na lejuar ne dhe të ftuarit tanë të pastrojmë këpucët para se të hyjnë. Atëherë ka nga ato qilima të bukura të dhomave të gjalla që me ngjyrat dhe teksturat e tyre japin atmosferë dhe plotësojnë natyrshëm dekorimin e dhomës. Kushtojini vëmendje dimensioneve dhe ngjyrave.
Këshilla që do të donim të jepnim është të mos blini tapete të mëdha shtesë për dhomën e ndenjes dhe dhomën e gjumit, ose shumë të vogla.
Në rastin e parë ne do të duhet të sigurohemi që divan ose shtrati janë pozicionuar sipër tapetit me pasojën e prishjes së tij. Në rastin e dytë rreziku është të blini një qilim që është shpërndarës dhe jo shumë i rëndësishëm brenda dhomës.

Pyetni stafin tonë për këshilla përpara se të blini ndonjë nga artikujt tonë të katalogut. Ato që ne ofrojmë për shitje në internet janë të gjitha të bëra me dorë me materiale cilësore, dizajn modern dhe më shumë ose më pak ngjyra gusty. Një përzgjedhje e gjerë e qilimave të përsosura për ta bërë shtëpinë tuaj sa më komode dhe me ngjyra sa të jetë e mundur.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro