Lavamane Vintage për Banjën me një Ambient Retro - me Cilësi të Lartë

29 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 75.352,75 lek 103.986,79  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 98.775,90 lek 136.310,73  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 92.097,80 lek 127.094,97  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 80.336,39 lek 110.864,23  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 65.285,78 lek 90.094,38  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 58.607,69 lek 80.878,62  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 108.444,17 lek 151.801,91  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 273.502,57 lek 382.943,47  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 274.100,62 lek 383.740,86  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 619.965,76 lek 867.952,05  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 330.415,83 lek 502.152,33  - 34%
Faqe 1 të 2

Mbytet e cilësisë së mirë me një stil retro 50-të për të arreduar banjën me stilin unik të Made in Italy.

Stil retro është e përshtatshme të përkryer për të gjitha dhomat në shtëpi me efekte të ndryshme, por gjithmonë shumë të efektshme. Edhe në banjë mund të futni elemente antike dhe orendi dhe mobilje me një aromë të qartë të cilësisë së mirë. Ideal Banjo vintage referohet stilit në modë në mesin e njëzetë të shekullit. T ai lavaman vintage përcakton identitetin e të gjithë dhomës: The lavaman është objekti që përcakton estetikë përgjithshme dhe është rreth bosht të cilat janë të frymëzuar nga pikat e tjera të mobiljeve dhe pajisje.

Zgjedhja e pajisjeve sanitare për banjo nuk është gjithmonë e lehtë sepse është e nevojshme të merren parasysh aspektet e larmishëm që janë në gjendje pasqyrojnë shijet personale. Lavamani është një  element thelbësor i banjës, kështu që është e përshtatshme të zgjidhni produktin që pasqyron stilin e mobiljeve dhe që tregon funksionim ekstrem.

Për çdo informacion ose pyetje, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë Desk Ndihmë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në