Tavolina që Zgjaten - Dizajni Made in Italy

  • Komente :
  • : 4,9
Tavolina ngrënieje moderne të zgjerueshme të bëra nga material me cilësi të lartë. Tavolinashtrira të dhomës së ngrënies për të pajisur dhomën tuaj të ngrënies me një stil modern.
350 Produkte
Viadurini Living
lek 240.710,18 lek 324.335,78  - 26%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 169.344,35 lek 237.022,27  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 183.996,27 lek 239.215,08  - 23%
Viadurini Living
lek 130.671,24 lek 182.999,53  - 29%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 144.027,41 lek 201.638,38  - 29%
Viadurini Living
lek 154.493,07 lek 216.190,64  - 29%
Viadurini Living
lek 138.146,71 lek 193.365,52  - 29%
Viadurini Living
lek 231.938,95 lek 324.734,47  - 29%
Viadurini Living
lek 458.894,27 lek 642.491,85  - 29%
Viadurini Living
lek 272.007,48 lek 356.031,79  - 24%
Viadurini Living
lek 362.410,85 lek 471.154,04  - 23%
Viadurini Living
lek 263.335,94 lek 344.768,74  - 24%
Viadurini Living
lek 231.639,93 lek 324.335,78  - 29%
Viadurini Living
lek 293.038,48 lek 410.253,87  - 29%
Viadurini Living
lek 279.881,64 lek 366.497,44  - 24%
Viadurini Living
lek 273.402,91 lek 357.925,56  - 24%
Viadurini Living
lek 366.995,81 lek 513.814,06  - 29%
Viadurini Living
lek 323.737,75 lek 363.407,58  - 11%
Viadurini Living
lek 129.176,15 lek 180.906,40  - 29%
Viadurini Living
lek 206.422,68 lek 289.051,56  - 29%
Viadurini Living
lek 203.831,18 lek 268.219,91  - 24%
Viadurini Living
lek 167.749,58 lek 218.084,41  - 23%
Viadurini Living
lek 214.097,49 lek 321.146,25  - 33%
Viadurini Living
lek 118.810,16 lek 154.493,07  - 23%
Viadurini Living
lek 141.734,94 lek 184.295,29  - 23%
Viadurini Living
lek 111.035,67 lek 144.326,43  - 23%
Viadurini Living
lek 115.421,27 lek 150.007,80  - 23%
Viadurini Living
lek 168.048,59 lek 218.483,11  - 23%
Viadurini Living
lek 140.339,52 lek 182.401,50  - 23%
Faqe 1 të 8

Tavolina të zgjatshme të dizajnit për ngrënie dhe dhomë të gjallë, në dru, çelik ose xham.

tavolina moderne shtyhet ngrënie, të paraqitura në këtë seksion të katalogun tonë online, të ofrojë avantazhin e duke marrë më pak hapësirë dhe zgjatjen nëse është e nevojshme të presë darka të mrekullueshme me miqtë. Dhe nëse dëshironi të përputheni edhe me disa karrige interesante, mos harroni të vizitoni pjesën e katalogut tonë kushtuar tyre.

Midis propozimeve tona ka: tavolina druri të zgjatshme për ngrënie me formë katrore, ovale ose drejtkëndëshe të rregullueshme në gjerësi deri në 3 metra, të disponueshme në madhësi të ndryshme me këmbë në çelik dhe dru; tryezë ngrënie e zgjatur qeramike një material inovativ i përdorur në prodhimin e tryezave të ngrënies për të dhënë një nuancë elegance të përjetshme;tavolina për ngrënie prej xhami të zgjatshme, të disponueshme në version me pjesën e sipërme të xhamit transparent, xham të zi ose xham të bardhë opak dhe të zbutur ; tavolinë ngrënie prej çeliku inox për ata që e duan stilin e thjeshtë dhe linear dhe së fundmi tryezën e ngrënies prej mermeri për ata që e duan gurin dhe duan të pajisin zonën e tyre të jetesës me një tryezë luksoze. Materialet me cilësi të lartë dhe dizajni italian janë fjalët kyçe për këto tavolina ngrënieje të zgjatshme.

Zgjidhni modelin tuaj të tryezës moderne të ngrënies së zgjatur të përshtatshme për stilin e zonës tuaj të jetesës. Dhe nëse keni nevojë për këshilla ose më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes dhe përgjigjes në pyetjet tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në