Oxhak Elektrikë të Integruar në Mur - Stil Modern

6 Produkte
Viadurini Fire Design
Lekë 898,389 Lekë 998,209  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 480,447 Lekë 533,830  - 10%
Viadurini Fire Design
Lekë 0
Viadurini Fire Design
Lekë 265,411 Lekë 294,901  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 264,737
Viadurini Fire Design
Lekë 338,643 Lekë 376,270  - 10%
çmimi i mëparshëm: Lekë 271,148

Zjarrit Elektrikë e Integruar me ujë për dizajn dhe ngrohje të dizajnuara nga artizanët italianë

Fakti i rimëkëmbjes në mur ose në një copë mobilje dhe jo zgjatëse ose zgjatëse shumë pak e bën atë jo vetëm një objekt të bukur, por edhe pak të rëndë.

Futja moderne e vatrave të zjarrit elektrikë është një pjesë e mobiljeve që është e lehtë për tu menaxhuar. Në fakt, ato nuk ndoten, nuk rrëmbehen dhe janë me ndikim minimal mjedisor, si dhe kanë konsum shumë të ulët elektrik. Teknologjia tejzanor me të cilën uji është spërkatur për të krijuar flakët reale dhe efektin e tymit kërkon vetëm një litër ujë çezme me të cilin fireplace do të furnizohet për 12 orë! Pra, efekti "flakë dhe zjarr" i kombinuar me dru të rremë dhe një shtrat të ndritshëm dhe me gaz të hirit, prodhon një efekt të veçantë dhe krejtësisht të vërtetë!

Lëreni veten të mahniteni nga shumë produkte të Zjarrit të Koleksionit Viadurini, do të gjeni shumë modele të futjes së vatrave të zjarrit elektrik, përfshirë modele modulare që kanë shkathtësi totale, në fakt ato mund të vendosen edhe në numër të madh për të krijuar fronte të paimagjinueshme zjarri, lirshëm dru ose ndonjë material i ndezshëm, në kamare në mure, në tryezë ose mobilje, thjesht kudo. Kontaktoni stafin tonë për një vlerësim të personalizuar.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro