Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Qirinj Aromatikë Natyralë dhe Fenerë me një Dizajn Dekorativ

Qirinj aromatikë për të përhapur aromaterapinë dhe aromat e përshtatshme për çdo mjedis.

Një aromë risie përhapet në të gjithë shtëpinë, aromat prej kadifeje i japin secilës dhomë një gjallëri dehëse, drita e butë e një qiri aromatik zbut format dhe ngjyrat.

Si të zgjidhni qirinj aromatikë për shtëpinë?

Housedo shtëpi ka thelbin e duhur, ashtu si çdo person ka një parfum në të cilin e njeh veten dhe me të cilin e bën veten të njohur. Në radhë të parë, padyshim, ajo duhet t'i përgjigjet shijes së pronarit të shtëpisë, por edhe gjendjes shpirtërore të vetë shtëpisë.
Shtepi stili nordik? Shmangni agrumet dhe vendosni për esencat e drurit. Shtepi me stil klasik? scents ëmbël janë të përsosur. Shtëpi e stilit të cilësisë së mirë? Bast gjithçka mbi esencat e lules.