Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Rubineteri - Made in Italy

Çezmat e banjës dhe mikserët e nënshkruar nga markat kryesore italiane - Projektimi i prodhuar në Itali.

Në katalogun tonë mund të gjeni çezmat e bidetit me dizajn modern për t'i dhënë një stil stil banjës tuaj.
Çezmat e pellgut me përfundime kromi në stilin e cilësisë së mirë ose dizajn modern dhe çezmat e sensorit klasik ose të integruar me fotocelë që ju lejon të përdorni ujin.
Për më tepër, çezmat e mikserit të dushit dhe çezmat e mikserit të banjës në mur ose buzë pishinës me miksera termostatike, kështu që do të jetë më e lehtë për të mbajtur temperaturën e ujit konstante gjatë gjithë kohëzgjatjes së dushit.

E gjithë kjo e bërë me materiale me cilësi të lartë 100% prodhuar ne Itali.
Ju keni një zgjedhje të gjerë, do të gjeni çezmat me ngjyrë të zezë, argjend, ari dhe të bardhë.

Për të përfunduar blerjen mund të blini edhe mobilje banjo bashkëkohore të bukura drejtpërdrejt në internet që mund t'i gjeni në kategorinë tonë të veçantë. Stafi ynë mbetet në dispozicionin tuaj të plotë përmes bisedës ose adresës së postës elektronike për t'ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja ose për të përgatitur një vlerësim të veçantë për ju. Përfitoni nga ofertat tona dhe shikoni në katalogun tonë të plotë në internet për të furnizuar banjën tuaj!