Made in Italy

Çezma elektronike me një vrimë për lavaman të stilit klasik në tunxh - Noriana

 • Made in Italy
 • Kod: NORIANA3
Lekë 147,424 Lekë 184,280 -20%
Material tunxh i rëndë
Koha e dërgimit 4 javë pune
Gjatësia (cm) 16
Thellësia (cm) 4
Lartësia (cm) 21.5

Rubineti elektronik i lavamanit me një vrimë me stil klasik në tunxh, me cilësi të lartë prodhim Italie.

Ky rubinet elektronik i sofistikuar me një vrimë për legen të ulët me mbeturina është tërësisht i punuar me dorë nga mjeshtrit ekspertë të sektorit në tunxh të rëndë , të derdhur në kallëpe që respektojnë sistemet artizanale të së kaluarës dhe të mbrojtur me një shtresë të trashë mbarimi të disponueshme në ngjyra të ndryshme.
Është një rubinet elektronik i kontrolluar nga një fotocelë . Duke vendosur dorën përpara fotocelës, gjenerohet impulsi për të hapur valvulën e rrjedhës së ujit. Heqja e dorës, pas një kohe minimale, gjeneron impulsin e kundërt.
Përzierja e ujit është automatike dhe mund të rregullohet duke përdorur një regjistër të vendosur në kutinë që mbetet nën lavaman, i cili vepron si një "njësi kontrolli" për rubinetin.

Produkti është me krenari me një dizajn unik dhe ekskluziv të prodhuar në Itali , me materiale të cilësisë së lartë, me detaje të personalizuara të punuara në qeramikën më të mirë italiane.

Çezmat në këtë koleksion karakterizohen nga dizajni i tyre klasik dhe i përjetshëm, me një shije vintage.
Eleganca, funksionaliteti dhe klasicizmi janë fjalët kyçe të kësaj linje, perfekte për arredimin e zonave luksoze të banjove me cilësinë e besueshmërisë teknike të produkteve të prodhuara në Itali .

Trokitjet e disponueshme në përfundime të shumta :
 • krom;
 • tunxh natyral;
 • bronzi;
 • nikel;
 • ari i lehtë;
 • nikel i zi.
Karakteristikat teknike:
 • Presioni minimal për funksionim të mirë: 0,5 bar.
 • Presioni i rekomanduar për funksionim të mirë: 1.5 bar.
 • Për të pastruar metalet ju nevojitet një leckë e butë; mos përdorni substanca gërryese, kaustike ose agresive.
 • Për sipërfaqet e kromit, përdorni një detergjent të butë ose sapun dhe ujë. Për të eliminuar gurët, ne rekomandojmë produkte me bazë acidi citrik. Pas pastrimit është e rëndësishme që sipërfaqja të shpëlahet dhe të thahet me kujdes.
NB: Furnizohet me vida të diskut qeramike. Mjeshtëria e produkteve lejon fleksibilitet ekstrem në krijimin e produkteve të bëra me porosi.
Furnizimi i çezmave dhe mobiljeve të koordinuara të banjës nga e njëjta linjë është i disponueshëm. Na kontaktoni për një ofertë duke plotësuar formularin "Kërkoni informacion" .
Kullimi nuk është i përfshirë.
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro