Tavolina Takimesh - i Përshtatshëm në Madhësi dhe Përfundon

Tavolina takimi prej melamine në formë drejtkëndëshe, ovale ose të rrumbullakët. Tavolina salla takimesh në stil modern që mund të personalizohen në çdo detaj...
Lexoni të gjitha
7 Produkte
Viadurini Design
Lekë 2,306,000 Lekë 2,562,222  - 10%
Viadurini Living
Lekë 262,970 Lekë 292,189  - 10%
Viadurini Living
Lekë 854,523 Lekë 949,470  - 10%
Viadurini Living
Lekë 1,633,151 Lekë 1,814,613  - 10%
Viadurini Living
Lekë 2,285,213 Lekë 2,539,126  - 10%
Viadurini Living
Lekë 1,487,870 Lekë 1,653,189  - 10%
Viadurini Living
Lekë 1,442,970 Lekë 1,603,300  - 10%
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro