Mbajtëse Shishe për Dysheme dhe Mur Punuar nga Druri - Dizajn Italian

34 Produkte
Viadurini Living
lek 17.083,09 lek 21.353,87  - 20%
Viadurini Living
lek 35.104,09 lek 43.880,10  - 20%
Viadurini Living
lek 41.803,33 lek 52.254,17  - 20%
Viadurini Living
lek 17.418,06 lek 21.772,58  - 20%
Viadurini Living
lek 10.718,80 lek 13.398,50  - 20%
Viadurini Living
lek 10.718,80 lek 13.398,50  - 20%
Viadurini Living
lek 9.378,96 lek 11.723,69  - 20%
Viadurini Living
lek 12.058,66 lek 15.073,32  - 20%
Faqe 1 të 2

Mbajtëse shishesh prej druri me dizajn modern ose mbajtëse dyshemeje për të mbajtur shishet në kuzhinë ose bodrum.

Në këtë seksion të faqes sonë do të gjeni mbajtëset perfekte të shisheve për të mbajtur shishet e verës në rregull në kuzhinën tuaj.
Dizajni italian është protagonisti i vërtetë i këtyre objekteve.

Në katalogun tonë ka modele të ndryshme të rafteve të verës , ato nga toka prej druri për një prekje të cilësisë së mirë ose metakrilat me bazë druri për ata që e duan modernitetin.
Raft shishe prej druri ose metakrilati të montuar në mur me formën klasike drejtkëndore ose me formën më origjinale të valëzuar.
Gjeni të gjitha propozimet tona në Koleksionin Viadurini Living në faqen e markës së faqes sonë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë