Perde Prej Liri të Bardha, me Ngjyra dhe të Qëndisura - të Personalizueshme të Bëra në Itali

31 Produkte
Viadurini Textile
lek 46.347,92 lek 65.983,50  - 30%
Viadurini Textile
lek 19.137,20 lek 27.210,72  - 30%
Viadurini Textile
lek 65.784,15 lek 93.592,90  - 30%
Viadurini Textile
lek 74.256,34 lek 105.653,33  - 30%
Viadurini Textile
lek 16.147,02 lek 22.825,10  - 29%
Viadurini Textile
lek 24.718,89 lek 35.184,56  - 30%
Viadurini Textile
lek 12.857,81 lek 18.240,15  - 30%
Viadurini Textile
lek 57.012,93 lek 81.133,78  - 30%

Perde prej liri për dhomën e ndenjes ose dhomën e gjumit të zejtarisë italiane të tekstilit.

Për ata që kanë përkushtimin për të furnizuar shtëpinë, ju rekomandojmë dhe tregoni perdet e çmuara të dhomës së ndenjes të Viadurini.
Zgjedhja e perdeve të brendshme është më e rëndësishme nga sa mund ta imagjinoni, përveç aspektit estetik ku padyshim që duhet të aplikoni disa rregulla (në lidhje me gjatësinë dhe llojin) duke u përpjekur t'i përshtatni ato sa më mirë që të jetë e mundur me stilin e aplikuar tashmë në dhomë.

Në varësi të pëlhurës së zgjedhur ju mund të jepni një përshtypje për stilin tuaj ose shijet tuaja, për këtë ne ofrojmë perde moderne, perde klasike dhe perde me shije mund të kombinohen me shumë ngjyra dhe pëlhura.
Për të ndryshuar fytyrën e dhomës tuaj të jetesës bazuar në personalitetin tuaj, prandaj mbështetemi te zgjedhja e tekstile, modele, pëlhura dhe ngjyra.

Perdet e propozuara nga ne përfaqësojnë më të mirët e zejtarisë italiane.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në