Mbështetëse për Cadra - Cilësia e Lartë e Bërë në Itali

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
41 Produkte
Viadurini Living
Lekë 20,309 Lekë 25,387  - 20%
Viadurini Living
Lekë 15,183 Lekë 18,978  - 20%
Viadurini Living
Lekë 8,676 Lekë 10,845  - 20%
Viadurini Living
Lekë 10,845 Lekë 13,556  - 20%

Qëndrim ombrellë elegant dhe modern i modelit elegant: për punë shtëpie, zyre dhe natyrë të punuar nga artizanët italianë.

Një pjesë e përsosur e mobiljeve që do të vendosen në hyrje të shtëpisë tuaj ose në dhomën e pritjeszyrës tuaj.
Një stil modern dhe i thjeshtë për tu përshtatur më mirë me të gjitha stilet e mjedisit tuaj.

Forma sinuse dhe elegante për këto stenda ombrellë, të bëra prej lëkure të rigjeneruar, të disponueshme në ngjyra të ndryshme si kafe, e kuqe dhe e bardhë.
Këto janë produkte të punuar me dorë që respektojnë cilësinë e lartë të Made in Italy dhe që do t'i japin shtëpisë ose zyrës tuaj një prekje stili.

Zgjidhni stendën e ombrellës që i përshtatet më së miri stilit të shtëpisë tuaj ose zyrës tuaj dhe nëse keni nevojë për më shumë informacion ose sqarime mbi produktet në katalogun tonë, ju lutemi na kontaktoni duke shkruar në bisedën në faqen tonë ose në adresën tonë të postës elektronike.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro