Çarçafë prej Pambuk Tekstile Luksoze për Shtratin Tuaj - Made in Italy

4 Produkte

Lëreni veten të zhvisheni nga fletët e pambukut të prodhuara në Itali, tekstili italian me cilësi të lartë.

fletët pambuku nuk do të zhgënjej pritjet tuaja, nëse ju zgjidhni ato në saten pambuku të pastër, ose ata që janë në klasik 100% pambuk: ish më rezistente, por të lehta, e butë ky i fundit dhe e këndshme në të prekur, por të dy e përkryer për dhomën e gjumit të dizajnit.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro