Mobilje Banjo dhe Ide për Dizajn të Prodhuara në Itali - Produkte Standarde dhe të Personalizuara

  • Komente :
  • : 4,9
1666 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 45.052,17
Viadurini Bathroom
lek 30.400,25 lek 39.570,16  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 51.032,55 lek 66.382,18  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 51.032,55 lek 66.382,18  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 31.396,98 lek 40.865,91  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 82.230,18 lek 106.949,08  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 42.361,01 lek 55.119,14  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 52.328,30 lek 68.076,63  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 31.097,96 lek 40.467,22  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 52.328,30 lek 68.076,63  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 102.463,80 lek 133.163,07  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 139.442,46 lek 181.305,10  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 46.347,92 lek 60.302,13  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 74.854,39 lek 97.280,80  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 47.444,32 lek 61.697,55  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 83.924,62 lek 109.141,88  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 112.132,06 lek 145.821,52  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 95.785,70 lek 122.697,40  - 22%
Viadurini Bathroom
lek 51.032,55 lek 66.382,18  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 42.161,66 lek 54.820,13  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 58.308,68 lek 75.851,12  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 112.132,06 lek 145.821,52  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 98.975,24 lek 138.545,41  - 29%
Viadurini Bathroom
lek 112.431,09 lek 146.120,54  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 37.377,35 lek 48.640,40  - 23%
Viadurini Bathroom
lek 273.004,22 lek 381.448,38  - 28%
Faqe 1 të 35

Mobiloni banjën tuaj të dizajnuar Made in Italy me: çezmat, mobiljet e banjës, lavamanët në countertop, hekurudhën e nxehtë të peshqirëve, pajisjet sanitare, kolonat e dushit, tabaka për dush dhe vaska të pavarura.

Brenda kategorisë "banjë" ne duam t'ju ofrojmë mobiljet dhe aksesorët më të mirë të projektimit për të mobiluar banjën.
Duke u nisur nga mobiljet e banjës vendos montimet në mur ose freestanding për t’i dhënë një prekje stilit modern mobiljeve tuaja, për të gjithë atyre aksesorëve siç janë vaska e pavarur me forma origjinale, pasqyra të madhësive të ndryshme, lavamanët e bërë nga materiale të ndryshme si guri, qeramika dhe bakri dhe së fundi gjithçka që ka të bëjë me çezmat dhe kokat e dushit.

Në dyqanin online të Viadurini ne u përpoqëm të zgjidhnim produkte që kishin një dizajn novator, por edhe funksionalitet dhe praktik të përdorimit.
Ne duam t'ju ofrojmë vetëm më të mirat, kështu që i kushtojmë vëmendje të madhe produkteve të ofruara. Prodhimet tona janë prodhuar në Itali me cilësi të lartë dhe dizajn.

Për çdo informacion mund të na kontaktoni përmes bisedës përkatëse ose duke shkruar një email në adresat tona.
Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo sqarim ose ndihmë në procesin tuaj të blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në