Made in Italy

Bërë në Itali lavaman lavash në këmbë, dizajn modern, Kaktus

  • Made in Italy
  • Kod: CACTUS
Lekë 644,659 Lekë 716,288 -10%
Koha e dërgimit 5/6 javë pune * Koha e dorëzimit mund të rritet nëse produkti nuk është i disponueshëm në magazinë.
Lavaman i pavarur kaktus me dizajn modern, i prodhuar në Itali
Materiali : Sipërfaqja e ngurtë;
Përfundimi : Llak me shkëlqim i disponueshëm në variacione të ndryshme kromatike
Projektuesi : Sabino Ferrante
Përmasat : L. 75 x P. 75 x H. 86 cm
Pesha : 14 kg

Lavaman i pavarur me sipërfaqe solide; me forma të frymëzuara nga natyra dhe bota bimore. Linjat e saj të bollshme dhe me "brinjë" tregojnë një profil që të kujton formën e një bime të shijshme dhe në veçanti të një "kaktusi" - nga e ka marrë emrin -, megjithatë, "të prerë" në majë. Përveç profilit "të strijuar" në lartësi, i dukshëm në pjesën e përparme, ai përmban edhe një legen të rehatshëm gjysmësferik. Është ergonomik pasi edhe daljet anësore me brinjë janë gjithsesi të rrumbullakosura. Lavaman i disponueshëm në dy variante ngjyrash të ndryshme: e bardhë (RAL9003) ose e zezë (RAL9005).

Ju lutemi vini re: rubinetat, sifoni dhe kullimi i përjashtuar

Sipërfaqja e ngurtë; është një material inovativ me të cilin mund të krijohet çdo formë, të krijohen objekte dhe projekte me një dizajn unik.
Është një material i përbërë, i përftuar nga përpunimi i shkumave të veshura me rrëshira speciale, i cili po revolucionon botën e Dizajnit. Një material që vjen nga vite studimi, eksperimentimi dhe testet teknike laboratorike.
PËRPARËSITË:
- Lahet lehtë
- Rezistencë shumë e lartë ndaj konsumit
- Pamja monolitike
- Klasa 1 vetë-shuarëse

- I gjithanshëm: mund të bëhet çdo formë
- Drita: është një material i përbërë, me një lehtësi unike, pra lehtësisht
e transportueshme
- Rezistente
- I ngurtë: është aq i performueshëm dhe i adaptueshëm për nevoja të ndryshme sa është e mundur të krijohen sipërfaqe të forta
e ndryshueshme, deri në antiplumb
- Uniformiteti: nuk ka asnjë lloj nyjeje të dukshme
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro