Mbulesa Tavoline Moderne me Cilësi të Lartë Italiane: Liri, Pambuku ose Garzë

26 Produkte
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 61,249 Lekë 68,054  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 61,249 Lekë 68,054  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 23,375 Lekë 25,972  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 22,783 Lekë 25,315  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 102,525 Lekë 113,917  - 10%
Viadurini by Marchi 1633
Lekë 125,308 Lekë 139,232  - 10%

Dekoroni tryezën tuaj me mbulesa tavoline luksoze Made in Italy

Viadurini ofron mundësinë për të arreduar tryezën tuaj me mbulesa tavoline të rafinuar dhe me cilësi të lartë të bëra nga prodhuesit profesionistë italianë.

Ekziston gjithashtu mundësia që të zgjidhni midis tavolinave të pambukut dhe mbulesave prej liri në ngjyra dhe modele të ndryshme, zgjidhni modelin tuaj të preferuar.

Zgjedhja e kujdesshme e artikujve më të mirë në treg mbetet forca jonë. 
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro