Çarçafë prej Liri Hipoallergjik Anti-Bakterial - Tekstil Luksoz i Bërë në Itali

16 Produkte
Viadurini Textile
lek 37.776,97 lek 47.221,21  - 20%
Viadurini Textile
lek 29.677,16 lek 37.096,45  - 20%
Viadurini Textile
lek 73.894,15 lek 92.367,69  - 20%
Viadurini Textile
lek 50.922,56 lek 63.653,20  - 20%
Viadurini Textile
lek 34.988,52 lek 43.735,64  - 20%
Viadurini Textile
lek 68.450,02 lek 85.562,52  - 20%
Viadurini Textile
lek 46.075,96 lek 57.594,95  - 20%
Viadurini Textile
lek 64.068,15 lek 80.085,19  - 20%
Viadurini Textile
lek 19.983,95 lek 24.979,94  - 20%

Fletët prej liri do të ndryshojnë mënyrën se si flini në shtratin tuaj të projektimit

Ne në Viadurini duam t'ju ofrojmë më të mirën, për këtë arsye kemi vendosur të shtojmë koleksionin tonë çarçafët prej liri të Made in Italy: ato janë të lehta për t'u larë sepse liri nuk ruan pluhurin dhe papastërtitë dhe nuk plaken edhe pas shumë larjesh.
Ata janë gjithashtu higjenikë dhe respektojnë lëkurën, përveç mjedisit: ato janë në të vërtetë
eko të qëndrueshme, plotësisht të riciklueshme dhe biodegradueshme.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë