Dyshekë e Vetëm dhe Ergonomikë - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
11 Produkte
Viadurini Night Design
lek 38.389,72 lek 47.987,15  - 20%
Viadurini Night Design
lek 40.851,46 lek 51.064,32  - 20%
Viadurini Night Design
lek 38.855,45 lek 48.569,31  - 20%
Viadurini Night Design
lek 32.468,26 lek 40.585,32  - 20%
Viadurini Night Design
lek 30.605,33 lek 38.256,66  - 20%
Viadurini Night Design
lek 20.359,20 lek 25.448,99  - 20%

Dyshekët me shkop të ndritshëm ose shkumë memorie të bëra në Itali për materiale cilësore dhe hipoallergjike.

Ajo që i bën të veçantë këto artikuj është fakti që ato nuk janë dyshekë klasik të pranverës, ku trupi duhet të përshtatet me formën e tyre.
Në fakt, latex është një material fleksibël, elastik, hypoallergenic, transpirues, anti-magnetik që përshtatet në mënyrë të përkryer në trupin e personit.
Dhoma gjumi mbetet dhoma ku të pushoni trupin dhe shpirtin përpara se të filloni një ditë të re të mrekullueshme.

Fjetja në një dyshek të vetëm memorie është një garanci e rehatisë dhe e vërtetuar nga marka Made in Italy.
Stafi i viadurini.co.uk zgjedh vetëm produkte me cilësi të prodhuara nga materiale të shkëlqyera, të qëndrueshme dhe të qëndrueshme.
Në këtë katalog mund të gjeni dyshekë të bukur të vetëm në viscoelastic, latex dhe memorie me çmime shumë të volitshme dhe konkurruese.

Nëse keni pyetje, dyshime ose doni më shumë informacion mbi vetitë e dyshekëve të latex, stafi ynë është i disponueshëm për ju përmes emailit ose bisedës direkte në faqen tonë.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë