Djegëse Bioethanol - Bërë me Materiale me Cilësi të Lartë

7 Produkte
Viadurini Fire Design
lek 37.684,46 lek 47.105,58  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 67.546,33 lek 84.432,92  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 455.954,76 lek 569.943,45  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 384.463,12 lek 480.578,91  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 102.169,78 lek 127.712,22  - 20%
Viadurini Fire Design
lek 67.274,25 lek 84.092,80  - 20%

Djegiet bioethanol për të ngrohur shtëpinë tuaj të projektimit me një prekje të bërë në Itali.

Një element i domosdoshëm për ta bërë oxhakun tuaj ekologjik të funksionojë. Por gjithashtu për të krijuar një efekt flakë që del nga një pjesë e mobiljeve në zonën tuaj të jetesës.

Këto djegëse të bëra prej çeliku inox. Ato janë bërë nga materiale me cilësi të lartë. Dhe e bërë në Itali.
Modelet në dispozicion në faqen tonë janë manuale dhe elektronike. Fuqia dhe kapaciteti ndryshojnë në varësi të nevojave tuaja.
Kontaktoni me ne për të gjetur djegien e duhur për vatrën tuaj ekologjike.
Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë dhe t'ju përgjigjet dyshimeve tuaja përmes bisedës sonë në internet ose formatit në kartat e produktit tuaj të dëshiruar.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë