Made in Italy

Burner rrethor në çelik saten për fireplace bioetanol - Griff12

 • Made in Italy
 • Kod: GRIFF12
Lekë 36,492 Lekë 45,615 -20%
Material Çelik inox
Masat Diametri 12 cm
Koha e dërgimit 2-3 ditë pune

Projektimi i ndezësit rrethor të ndërtuar me bioetanol për fireplace, prodhuar në Itali.

Ky ndezës i bukur rrethor në çelik të pandryshkshëm përfaqëson një zgjidhje estetike inovative me vlerë të lartë teknologjike, e aftë të përshtatet me dekorin e shtëpisë tuaj. Në fakt, ai mund të integrohet në çdo kontekst mjedisor, duke e bërë atë më emocional dhe mikpritës, dhe është i përshtatshëm për t'u futur në zjarrit tradicionale ose ndërtuar në mur ose në sipërfaqe të sheshta.
Karakteristikat dalluese të këtij ndezësi fantastik, të cilat përcaktojnë rëndësinë e tij të madhe, kanë të bëjnë me aftësinë e tij për të mos prodhuar avuj dhe tym dhe nuk kërkon një gyp , pasi është totalisht ekologjik .

Karakteristikat:
 • Struktura në çelik inox
 • Përdorimi i brendshëm - i jashtëm
 • Karburantit bioetanol
 • Ekologjike
 • Njësi e lëvizshme
 • Nuk kërkohet përgatitje
 • Përfshinë shufrën e fshehësit
Informacion teknik
Kapaciteti: 0,9 l
Kohëzgjatja: 3-4 orë
Fuqia e ngrohjes: 1.8 kW
Pesha: 1.25 Kg
Mbaro: çelik inox saten
Vrima e integruar: diam. 120 mm

NB: është e mundur të merrni enën e ndezjes së metaleve të personalizuar . Kërkoni një vlerësim duke klikuar në formën e duhur.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
 • aicel
 • confindustria
 • sectigo
 • sonosicuro