Informacion i dobishëm - i bërë me lehtësi dhe rimbursime

E drejta e tërheqjes
Bleni në mënyrë të sigurt dhe të lehtë në viadurini.it! Ju jeni plotësisht të mbrojtur me të drejtën e tërheqjes. Ju mund ta ktheni plotësisht ose pjesërisht porosinë tuaj dhe të kërkoni një rimbursim të përgjithshëm brenda 14 ditëve nga data e dorëzimit të sipërpërmendur.
E drejta e tërheqjes rregullohet nga Kushtet e Përgjithshme të Shitjes dhe nuk vlen për mallrat e personalizuara, të bëra për të matur dhe që kanë një rrezik përkeqësimi ose ndryshimi të shpejtë.
Kushtet e kthimit: procedura e kthimit
Për të bërë një "Kthim të Lehtë" ju duhet të ndiqni procedurën e mëposhtme:

Shkarkoni "formularin e tërheqjes" plotësojeni dhe dërgojeni në e-mail në info@viadurini.al, një operator do t'ju kontaktojë dhe do t'ju udhëzojë se si të bëni kthimin, mos harroni se produktet duhet të dorëzohen në gjendjen e tyre origjinale, të mos përkeqësohen dhe përfshirë paketimin në që keni marrë dhe kostot e transportit të kthimit janë përgjegjësia juaj.

Të drejtat e ripagimit dhe zëvendësimi i një produkti
Kur paketa të arrijë në depot tona, ne do të sigurohemi që gjithçka është në përputhje me procedurën e kthimit.
Në rastin pozitiv, ne do të vazhdojmë te rivendosja duke dërguar një mesazh konfirmimi në adresën tuaj të postës elektronike. Në lidhje me sistemin e zgjedhur të kreditit, ai do të ekzekutohet në 48 orët në vijim deri në maksimum 45 ditë. Asnjë vonesë në sistemin e kreditimit nuk mund të na ngarkohet.
viadurini.it ju mbron edhe nëse merrni një send të dëmtuar ose të dëmtuar. Ju duhet të na e ktheni sendin me defekt brenda 14 ditëve nga data e dorëzimit duke përdorur procedurën "formularin e tërheqjes", ajo do të zëvendësohet me të njëjtin artikull (në varësi të disponueshmërisë).
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në