Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Tavolina prej Betoni me Dizajn luksoz - Made in Italy Mjeshtëri Artizanale

Tabela konkrete ngrënieje për dhomën e ngrënies ose dhomën e ndenjes - Bërë nga mjeshtrit italianë mjeshtër

Tabelat e bëra me beton janë tabela që ruajnë nxehtësinë dhe që mund të jenë të ftohta për syrin, por në të vërtetë rri pezull (në varësi të temperaturës së dhomës) rreth 20 gradë, duke e bërë sipërfaqen e saj ideale për shumë pjata dhe për rregullimin e shërbimeve për tryezën ngjyra të ndryshme dhe piktoreske që do të theksohen nga ngjyrat me tendencë gri të majësbetonit.

Për çdo pyetje ose kërkesë, kontaktoni shërbimin tonë të tavolinës së ndihmës i cili është gjithmonë i gatshëm t'ju ofrojë çdo lloj ndihme dhe zgjidhje për nevojat tuaja.