Librari Dizajn Modern - të Bërë me Dru të Personalizueshme

  • :
  • : 5,0
144 Produkte
Viadurini Living
lek 206.821,38 lek 275.695,38  - 25%
Viadurini Living
lek 474.742,27 lek 632.923,23  - 25%
Viadurini Living
lek 992.642,92 lek 1.323.557,11  - 25%
Viadurini Living
lek 1.066.400,90 lek 1.421.934,31  - 25%
Viadurini Decor
lek 530.459,45 lek 707.378,93  - 25%
Viadurini Decor
lek 517.900,65 lek 690.633,88  - 25%
Viadurini Decor
lek 498.165,41 lek 664.220,55  - 25%
Viadurini Living
lek 88.409,91 lek 114.932,88  - 23%
Viadurini Living
lek 111.434,35 lek 161.868,87  - 31%
Viadurini Living
lek 51.530,92 lek 66.382,18  - 22%
Viadurini Living
lek 145.821,52 lek 212.004,36  - 31%
Viadurini Living
lek 104.257,90 lek 151.602,56  - 31%
Viadurini Living
lek 113.926,18 lek 148.413,02  - 23%
Viadurini Living
lek 75.153,41 lek 98.676,22  - 24%
Viadurini Living
lek 131.867,31 lek 191.671,08  - 31%
Viadurini Living
lek 111.135,34 lek 161.470,19  - 31%
Viadurini Living
lek 118.909,84 lek 172.733,22  - 31%
Viadurini Living
lek 133.163,07 lek 183.597,58  - 27%
Viadurini Living
lek 166.653,17 lek 242.205,27  - 31%
Viadurini Living
lek 157.084,57 lek 216.489,65  - 27%
Viadurini Living
lek 160.772,46 lek 233.733,06  - 31%
Viadurini Living
lek 101.168,04 lek 147.017,60  - 31%
Viadurini Living
lek 109.839,59 lek 159.676,07  - 31%
Viadurini Living
lek 186.189,07 lek 270.512,39  - 31%
Viadurini Living
lek 300.115,26 lek 436.168,83  - 31%
Faqe 1 të 3

Libraritë e dizajnit modern, të lëvizshëm dhe të fiksuar për shtëpi dhe zyra, më të mirat e stilit Made in Italy.

Në këtë seksion kushtuar librarive moderne, do të gjeni forma të pazakonta, materiale inovative, ngjyra të gjalla dhe dizajne të reja në Koleksionin e Dizajnit Viadurini të ofruar me çmime të zbritura në faqen tonë të internetit.
Të gjitha modelet e propozuara janë realizuar nga marka të rëndësishme që përfaqësojnë cilësi të lartë të prodhuar në Itali.

Libraritë në mur
ose libraritë në dysheme të bëra nga pleksigla transparente dhe sipërfaqe të ngurta me format më të larmishme. Më shumë forma gjeometrike për ata që duan linja klasike ose forma origjinale si një mollë, një gjethe ose këpucë për ata që duan të japin një prekje origjinaliteti për orenditë e shtëpisë së tyre.
Por jo vetëm kaq, ne gjithashtu ofrojmë libraritë të montuara në mur që i ngjajnë pikturave. Mobilje perfekte për dhomën tuaj të ndenjes. Ose përmes bashkimit midis gurit natyror Vicenza dhe xhamit ne propozojmë libraritë unike dhe të çmuara të mureve të bëra nga zejtarë të aftë që skulptojnë blloqet e këtij guri me dorë, duke krijuar një mobilje elegant dhe unike të projektuesit.

Zbuloni raftet moderne të librave që i përshtaten më së miri nevojave tuaja dhe nëse keni nevojë për ndonjë ndihmë gjatë zgjedhjes ose blerjes, mos hezitoni të na kontaktoni përmes bisedës përkatëse ose emailit tonë. Stafi ynë do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë dhe ju ndihmojë gjatë blerjes.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në