Librari Modulare - Bërë prej Druri dhe Metali

20 Produkte

Libraritë modulare të dizajnit italian në dru ose metal.

Kjo pjesë e libraritë modulare është ideale për ata që duan të ndryshojnë dhe rregullojnë dekorin e shtëpisë. Në fakt ato lejojnë të krijojnë kompozime origjinale, të mëdha ose të vogla, nga muri ose nga toka. Zbuloni koleksionin në internet me çmime të zbritura të librarive modulare të projektuesve dhe lëreni imagjinatën tuaj!
Propozimet për Viadurini janë bërë të gjitha në Itali dhe janë punuar me dorë.

Marka italiane nga Le Zie di Milano ka krijuar Zia Babele, një sistem interesant modular bërë nga druri lisi i ngurtë, i përshtatshëm për çdo mjedis. Raftet e librave të koleksionit Zia Babele përbëhen nga një sistem modular, i cili zhvillohet në 3 zgjidhje përmbajese, maje, kaseta, kulla, secila prej të cilave përbëhet nga module të thjeshta për tu mbledhur pa mjete, dhe e personalizueshme me aksesorë në ngjyra dhe funksione të ndryshme. Duke filluar me modulin bazë mund të grumbullohen deri në 6 njësi, duke krijuar kulla të lartësive të ndryshme, ose duke thirrur kështjella 3D me zgjidhje pa fund mobilimesh.

Kontaktoni me ne përmes bisedës së dedikuar ose adresës sonë të emailit për të zgjedhur bibliotekën modulare që i përshtatet më së miri shtëpisë tuaj. Stafi ynë do t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja dhe do t'ju ndihmojë në blerjen e mobiljeve tuaja të projektuesit, madje edhe duke krijuar kuotat e personalizuara sipas kërkesës.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë