Tavolina që Zgjaten prej Çeliku - Dizajn Modern

Tavolina ngrënie prej çeliku e përsosur për ata që duan stilin bashkëkohor dhe duan të shtojnë një prekje të dizajnit moderndhomën e ngrënies ose dhomës së...
Lexoni të gjitha
3 Produkte
Viadurini Living
lek 193.722,86 lek 242.153,57  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 242.153,57
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë