Mbulesa Tavoline Pambuku Më Të Mirat në Itali - Tekstile për Tabela

5 Produkte
Viadurini by Marchi 1633
lek 34.490,25 lek 43.112,82  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 91.929,79 lek 114.912,24  - 20%
Viadurini by Marchi 1633
lek 112.358,64 lek 140.448,29  - 20%

Mbulesa mbulesash prej 100% pambuku të bëra nga ekspertë të sektorit të tekstilit të bëra në Itali.

peshqire pambuku të ketë një sjellje hypoallergenic dhe antibacterial dhe të lënë një ndjenjë e freski.

Mbulesa tavoline pambuku të pastër me modele dhe ngjyrandryshme për ta bërë kuzhinën tuaj gjithmonë të ngrohtë dhe mikpritëse. Në dispozicion në pëlhurë me ngjyra të ngurta, kontrolle, stil tirol, me shirita, model me fruta.
Ky lloj i veçantë i pëlhurës së pambukut të pastër mund të lahet me dorë ose në lavatriçe pa ndonjë problem të veçantë pasi përmirëson rezistencën e tij në gjendje të lagësht.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë