Shtretër me Porosi - Made in Italy

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
Koleksioni ynë i shtretërve i bërë me porosi është një himn i personalizimit: këtu, çdo dëshirë për rehati kombinohet me elegancën e dizajnit italian. Tanë shtretërit dopio të përshtatur janë më shumë se thjesht mobilje; ato janë kryevepra të punuara me dorë, të krijuara për të përqafuar secilën nga nevojat tuaja. Me një gamë të gjerë shtretërish të personalizueshëm, çdo mobilje është një nderim për cilësinë e Made in Italy. Për ata që kërkojnë një prekje të elegancës së përjetshme, shtretërit tanë prej hekuri të punuar me porosi janë skulptura në zemër të dhomës së gjumit. Për ata që dëshirojnë të zhyten në një përqafim rehati, shtretërit tanë të personalizueshëm të veshur me susta janë thelbi i pushimit luksoz. Çdo krevat është një dialog midis mjeshtërisë dhe dizajnit, duke siguruar një përvojë blerjeje në përputhje me stilin e jetës dhe vlerat tuaja.
183 Produkte
Viadurini Night Design
Lekë 140,473 Lekë 156,081  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 159,483 Lekë 177,204  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 131,078 Lekë 145,642  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 140,473 Lekë 156,081  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 176,349 Lekë 195,943  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 199,058 Lekë 221,176  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 176,349 Lekë 195,943  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 176,349 Lekë 195,943  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 254,167 Lekë 282,408  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 186,557 Lekë 207,286  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 244,033 Lekë 271,148  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 206,899 Lekë 229,888  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 272,660 Lekë 302,956  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 174,500 Lekë 193,889  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 229,905 Lekë 255,450  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 167,472 Lekë 186,080  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 272,660 Lekë 302,956  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 157,708 Lekë 175,231  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 157,708 Lekë 175,231  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 183,672 Lekë 204,080  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 146,094 Lekë 162,327  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 218,883 Lekë 243,203  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 239,225 Lekë 265,806  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 239,225 Lekë 265,806  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 190,626 Lekë 211,806  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 239,225 Lekë 265,806  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 199,798 Lekë 221,998  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 128,341 Lekë 142,601  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 145,503 Lekë 161,670  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 127,010 Lekë 141,122  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 104,744 Lekë 116,382  - 10%
Viadurini Night Design
Lekë 104,744 Lekë 116,382  - 10%
Viadurini Night Design
Kërkoni një kuotë të personalizuar!
Viadurini Night Design
Lekë 92,835 Lekë 103,150  - 10%
Faqe 1 të 4

Shtretër me Porosi midis Traditës dhe Modernitetit

Koleksioni Viadurini Night Design i shtretërve të personalizuar është krijuar për ata që nuk kërkojnë një shtrat të thjeshtë, por një përvojë gjumi të personalizuar. Shtretërit tanë të bërë me porosi të bërë nga materiale të cilësisë së lartë janë rezultat i një pasioni për mjeshtërinë dhe dizajnin italian, duke ofruar një rehati dhe stil unik që i përshtatet në mënyrë të përkryer nevojave tuaja. Mundësia për të personalizuar çdo aspekt të shtratit, nga matjet tek materiali dhe përfundimi, ju lejon të blini një pjesë të mobiljeve që pasqyron stilin tuaj personal. Frymëzohuni nga shtretërit e veshur me susta që mirëpresin ëndrrat më të ëmbla ose shtretërit prej hekuri të farkëtuar që ndërthurin elegancën dhe qëndrueshmërinë.

Shtretër me Susta me Porosi

Shtretërit e veshur me susta të përshtatura të zgjedhura nga Viadurini janë një strehë butësie dhe luksi.
Të zgjedhësh një krevat dopio të personalizuar të veshur me susta do të thotë të zhytesh në një botë pëlhurash të zgjedhura. Kadife që fshin lëkurën me butësinë e tij, pambuk që sjell me vete freskinë dhe lehtësinë e natyrës dhe eko-lëkurë për një prekje elegante dhe të rafinuar. Çdo pëlhurë është zgjedhur për të ofruar një ndjesi unike dhe të papërsëritshme.
Linjat janë të buta dhe mikpritëse, format janë të dizajnuara për të mirëpritur dhe përkëdhelur. Kreva e kokës, jo vetëm një detaj estetik, bëhet një element rehati për lexim në mbrëmje ose për një mëngjes në shtrat në fundjavë. Përshtatja shkon përtej ngjyrës dhe pëlhurës: çdo klient mund të zgjedhë madhësinë më të përshtatshme për dhomën e tij të gjumit.
Butësia e shtretërve tanë të personalizuar të veshur me susta garantohet jo vetëm nga cilësia e materialeve, por edhe nga bota e mjeshtërisë në të cilën janë bërë. Çdo qepje, çdo shtresë është rezultat i duarve të ekspertëve që thurin së bashku traditën dhe inovacionin. Kjo jo vetëm që siguron një shtrat të bukur për t'u parë dhe prekur, por edhe një mobilje që do t'i rezistojë kohës dhe modës, duke ruajtur bukurinë dhe rehatinë e saj vit pas viti.

Shtretër me Porosi të Punuar me Hekur

Shtretërit e hekurit të farkëtuar në tregtinë tonë elektronike janë më shumë se thjesht pjesë mobiljesh, ato janë shprehje e një tradite që përzihet me inovacionin e dizajnit modern. Çdo krevat është një vepër arti, e krijuar për t'i bërë ballë kohës dhe modës, duke ruajtur një freski të dizajnit që i përshtatet çdo stili.
Linjat e përdredhura dhe detajet e mundimshme janë rezultat i një procesi krijimi që ndërthur pasionin dhe mjeshtërinë e saktë. Çdo shtrat i personalizueshëm është një pjesë unike; klienti mund të zgjedhë nga një gamë e gjerë dekorimesh dhe detajesh , për një shtrat që jo vetëm përshtatet në mënyrë të përkryer me hapësirën dhe stilin e dhomës, por është edhe shprehje e shijes personale. 
Hekuri i farkëtuar posedon shkathtësi të pashoqe , duke e bërë atë zgjedhjen ideale si për dashamirët e dizajnit klasik, ashtu edhe për ata që preferojnë një stil më të guximshëm, më modern , shtretërit
tanë prej hekuri të punuar me porosi, duke i qëndruar besnikë traditës, janë bërë me materiale dhe teknika inovative të dizajnuara për të maksimizoni rehatinë dhe qëndrueshmërinë. Kjo i bën shtretërit estetikisht të këndshëm dhe praktik , siç tregohet nga modelet me opsionin e ruajtjes për të shfrytëzuar sa më shumë hapësirën e disponueshme.
Së fundi, zgjedhja e hekurit të farkëtuar pasqyron një përkushtim ndaj qëndrueshmërisë. Një material i riciklueshëm dhe i qëndrueshëm, ai i jep vetes një jetë të gjatë përdorimi, duke reduktuar ndikimin mjedisor.

Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro