Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Radiatorë Pasqyre - Dizajn Modern

Radiatorë elektrikë me pasqyrë në xhami, elektrike dhe hidraulikë, me fuqi nga 500 deri në 1000 w

Një dhuratë elegante për shtëpinë tuaj. Modelet e zgjedhura nga stafi ynë janë të dyja me ujë të nxehtë dhe elektrik për të përmbushur çdo nevojë tuaj.

Radiatorët pasqyrë vertikale janë tendenca e fundit në fushën e radiatorit të design. Për dallim nga radiatorët me shumicë tradicionale në çelik, ato kanë një dimension të kufizuar të përgjithshëm (më së shumti 6 cm nga muri). Ata gjithashtu dallohen për nga stili i tyre i pastër, minimalist dhe ndikimi i tyre i fortë vizual: një pjesë e vërtetë e mobiljeve që do ta bëjnë si zonën tuaj të jetesës ashtu edhe banjën tuaj unike.
Këto radiatorë janë të përbërë tërësisht nga qelqi dhe alumini, dhe kanë një rezistencë shumë të lartë ndaj agjentëve gërryes. Të gjitha përfundimet kromatike janë të fiksuara me një procedurë gatimi prej 650 gradë, duke garantuar rezistencën e saj dhe pandryshueshmërinë kromatike me kalimin e kohës.

Zgjidhni për shtëpinë tuaj ose dhomën e pritjes së zyrës tuaj një pasqyrë të mbulesës së radiatorit për t'i dhënë një elegancë unike hapësirave tuaja.
Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'ju dhënë më shumë informacion dhe t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes dhe t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja në lidhje me produktet tona.