Komplet Gotash për Verë të Bardhë dhe të Kuqe në Qelq ose Kristal - Dizajn i Bërë në Itali

30 Produkte
Viadurini Decor
lek 22.751,50 lek 26.766,46  - 15%
Viadurini Decor
lek 22.751,50 lek 26.766,46  - 15%
Viadurini Decor
lek 22.751,50 lek 26.766,46  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 13.745,70 lek 16.171,41  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 13.508,69 lek 15.892,58  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 32.152,28 lek 37.826,22  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 12.639,72 lek 14.870,25  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 12.639,72 lek 14.870,25  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 12.639,72 lek 14.870,25  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 11.533,74 lek 13.569,10  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 6.951,84 lek 8.178,64  - 15%
Viadurini Decor
lek 17.458,61 lek 20.539,54  - 15%
Viadurini Decor
lek 13.982,69 lek 16.450,22  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 14.061,69 lek 16.543,16  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 15.483,65 lek 18.216,06  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 14.061,69 lek 16.543,16  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 21.092,53 lek 24.814,74  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 14.061,69 lek 16.543,16  - 15%
Viadurini Kitchen
lek 17.300,62 lek 20.353,66  - 15%
Faqe 1 të 2

Syzet e verës për provë dhe furnizim ushqimi - Luksoze dhe prodhime në Itali

Një verë e bardhë me gaz ose një e kuqe me trup të plotë: një gotë verë nga forma e përsosur është e aftë të japë më të mirën për shkëlqimin e duhur të verës duke ndihmuar në lëshimin e gjithë aromës së saj. Për këtë na duhen gota të përshtatshme verë: për të maksimizuar shijen.

Llojet e ndryshme të gotave të verës ndryshojnë kryesisht në formën e qelqit. Gjerë dhe të rrumbullakosura ose konike dhe tapered: format individuale kanë për detyrë të nxjerrin në pah karakterin e verës në fjalë, si dhe të forcojnë ose lënë pas dore aromat e saj individuale.

Zbuloni në këtë pjesë syzet më të mira për të shijuar verën më të mirënë shtëpinë tuaj ose për biznesin tuaj.

Për informacion ose pyetje kontaktoni shërbimin e tavolinës së ndihmës nitrous e cila do t'ju ofrojë të gjitha llojet e mbështetjes për blerjen tuaj.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • nga e hena ke e premtja 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Cmimet e cituara janë përfshirë TVSH-në