Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Karriget e Dizajnit në Dru, Plastikë dhe Lëkure - Made in Italy

Karriget e dizajnit të shtëpive të stilit italian, ideale për dhomën e ndenjes dhe kuzhinë.

Zbuloni në këtë pjesë shumë karrige me një dizajn unik italian.

Karriget që do të gjeni janë ideale për dhomën e ndenjes dhe kuzhinën, të afta për t’i dhënë shtëpisë tuaj atë prekje shtesë të stilit që do ta bëjë atë unik dhe të paimitueshëm.
Zgjidhni nga një gamë e gjerë e materialeve me mjeshtëri dhe cilësi të shkëlqyera: dru i imët, dru tik, metale, hekur, alumini, plastikë, pëlhura, lëkure dhe eko-lëkurë.

Format dhe strukturat janë dizajnuar dhe krijuar nga mjeshtrit më të mirë italianë.

Për të kërkuar informacione mbi cilindo nga propozimet tona, mund të telefononi në panelin tonë ku shërbimi i Ndihmës Desk do të jetë më shumë se i lumtur t'i përgjigjet ndonjë prej pyetjeve tuaja.

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies