Lavamane Me Ngjyra - Bërë nga Qeramike dhe Rrëshirë

  • Komente :
  • : 5,0
81 Produkte
Viadurini Bathroom
lek 146.419,57 lek 202.236,42  - 28%
Viadurini Bathroom
lek 79.140,33 lek 108.145,16  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 157.084,57 lek 214.595,86  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 157.084,57 lek 214.595,86  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 141.834,60 lek 193.764,21  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 149.110,73 lek 203.631,84  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 135.256,20 lek 184.793,65  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 135.256,20 lek 184.793,65  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 111.235,01 lek 151.901,57  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 165.855,79 lek 226.556,62  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 135.256,20 lek 184.793,65  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 149.110,73 lek 203.631,84  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 135.256,20 lek 184.793,65  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 119.208,85 lek 162.865,61  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 111.235,01 lek 151.901,57  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 127.282,36 lek 173.729,95  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 111.235,01 lek 151.901,57  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 127.282,36 lek 173.729,95  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 165.855,79 lek 226.556,62  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 122.199,03 lek 166.852,51  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 162.965,27 lek 222.669,37  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 151.303,54 lek 206.622,02  - 27%
Viadurini Bathroom
lek 132.365,68 lek 180.806,73  - 27%
Faqe 1 të 2

Mbytet me rrëshirë me ngjyra të dizajnit të përshtatshëm: countertop, kolonë dhe pezull.

Një lavaman qeramik me ngjyra me forma sinustive dhe elegante është një zgjidhje e mirë, por gjithashtu lavamani i rrëshirës me ngjyrë është perfekt për ata që duan një nuancë origjinaliteti në dekorin e tyre.

Për lavamanët në qeramikë me ngjyra, ekzistojnë modele të ndryshme. Lavamanët e countertopit klasik për ata që kanë një dollap banjo me një raft të madh, lavamanët e pezulluar janë të përsosur për të optimizuar pastrimin e banjës dhe lavamanët qeramikë me dy ngjyra gjithashtu të përshtatshëm për një ambient kontraktues.
Këto ngjyra janë të përshtatshëm, ju mund të zgjidhni nga një gamë shumë të gjerë të propozimeve. Lironi imagjinatën tuaj midis ngjyrave me njëfund mat ose me shkëlqim. Ose linja luksoze me përfundime prej ari, platini dhe bronzi është perfekte për një stil të sofistikuar.
Nga ana tjetër, lavamanët e rrëshirës me ngjyrë janë të gjithë countertop dhe janë të dizajnuara në forma klasike rrethore.
Por ne nuk kemi harruar se kush e do origjinalitetin, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë lavamanë sipërfaqe të fortë me forma origjinale dhe ekstravagante.

Lëreni veten të tërhiqet nga krijimtaria dhe kërkoni lavamanin e ngjyrës që preferoni! Nëse keni ndonjë dyshim ose shqetësim, mund të na kontaktoni pa ndonjë detyrim në adresat tona të postës elektronike ose bisedën tonë, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e lavamanit tuaj për një origjinal dhebanjo me dizajn modern.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në