Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Countertop qeramike e bardhë me shkëlqim me model snakeskin, e bërë në Itali

Kod: GLOSSY 3
lek 108.543,85 lek 162.865,61 -33%

madein_italy

- +
Material
qeramikë
Masat
L59,5xW43xH (ana e poshtme) 9 H (ana më e lartë) 18,5 cm
Koha e dërgimit
15/20 ditë pune
Viadurini Bathroom
Larja e bardhë e pllakave me pllaka qeramike e bërë në Itali me shkëlqim
Lavaman i pjerrët, me një formë të butë dhe të zgjatur, e karakterizuar nga një rrjedhje e vazhdueshme e rrjedhjes së ujit.

Ky lavaman mund të personalizohet duke zgjedhur midis përfundimeve të ndryshme dhe dekoratave: të kërkoni informacion dhe / ose një kuotë të personalizuar shkruani në klienti@viadurini.it.

Matjet: L 59,5 x W 43 x H të ulët 9H të lartë 18.5 cm

NB: Për pastrimin rekomandohet të përdorni produkte jo agresive, të cilat mund të ndryshojnë ose dëmtojnë përfundimin.
Tiftet nuk përfshihen në çmim.

Produkte të shikuara së fundmi