Krevate Tek në Hekur të Punuar - i Bërë me Dorë në Itali

27 Produkte
Viadurini Night Design
lek 61.432,14 lek 76.790,18  - 20%
Viadurini Night Design
lek 85.951,40 lek 107.439,26  - 20%
Viadurini Night Design
lek 156.695,52 lek 195.869,39  - 20%
Viadurini Night Design
lek 119.380,68 lek 149.225,84  - 20%
Viadurini Night Design
lek 93.789,54 lek 117.236,92  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 117.236,92
Viadurini Night Design
lek 71.012,08 lek 88.765,10  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 88.765,10
Viadurini Night Design
lek 55.268,83 lek 69.086,04  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 69.086,04
Viadurini Night Design
lek 84.410,58 lek 105.513,23  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 105.513,23
Viadurini Night Design
lek 46.693,79 lek 58.367,24  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 58.367,24
Viadurini Night Design
lek 56.407,70 lek 70.509,63  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 70.509,63
Viadurini Night Design
lek 46.827,77 lek 58.534,72  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 58.534,72
Viadurini Night Design
lek 95.397,36 lek 119.246,69  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 119.246,69
Viadurini Night Design
lek 57.345,59 lek 71.682,00  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 71.682,00
Viadurini Night Design
lek 72.820,88 lek 91.026,09  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 91.026,09
Viadurini Night Design
lek 51.651,24 lek 64.564,04  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 64.564,04
Viadurini Night Design
lek 51.115,29 lek 63.894,12  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 63.894,12
Viadurini Night Design
lek 49.976,42 lek 62.470,53  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 62.470,53
Viadurini Night Design
lek 72.619,90 lek 90.774,87  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 90.774,87
Viadurini Night Design
lek 98.880,97 lek 123.601,21  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 123.601,21
Viadurini Night Design
lek 51.986,20 lek 64.982,75  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 64.982,75
Viadurini Night Design
lek 50.445,37 lek 63.056,71  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 63.056,71
Viadurini Night Design
lek 108.460,90 lek 135.576,12  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 135.576,12
Viadurini Night Design
lek 44.884,99 lek 56.106,24  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 56.106,24
Viadurini Night Design
lek 53.393,05 lek 66.741,30  - 20%
çmimi i mëparshëm: lek 66.741,30
Faqe 1 të 2

Shtretër të vetëm prej hekuri të punuar me një model modern dhe të cilësisë së mirë për dhomën e gjumit të bërë në Itali.

Princi i lëndës së parë i kësaj pjese është hekuri i farkëtuar. Ky material gjen një shprehje krijuese në krijimin e krevate tek hekuri të farkëtuar.
Këto modele të shtretërve mund të përshtaten në mënyrë të përkryer në mjedise moderne, të stilit të vendit.

Ndër propozimet në katalogun tonë në internet ka shtretër me dekorime unike të bëra në shami dhe shtretër me ngjyra me shumë hije të ndryshme si të zeza, kafe, gri, bronzi apo edhe si ngjyrat më delikate pastel. Për shembull, ata që duan një shtrat jashtëzakonisht femëror dhe joshës mund të zgjedhin një shtrat të vetëm prej hekuri të farkëtuar.
Gjithashtu në këtë rast zgjidhjet për kursimin e hapësirës së shtretërve me ndarje të depozitave, të fshehura nën dyshek dhe shtigjet perfekte për të optimizuar hapësirën e nevojshme nuk mund të mungojnë.

Lëreni veten të mahniteni nga shumë modele të shtretërve më të mirë të hekurt të punuar për ju nga stafi ynë. Dhe për të përfunduar dekorimin e dhomës tuaj të gjumit, shikoni gjithashtu propozimet tona të dollapëve prej druri në stilin klasik. Nëse keni nevojë për informacione të mëtejshme, mos hezitoni të na kontaktoni me numrin tonë të telefonit ose duke shkruar në adresat tona të postës elektronike. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë dhe ju këshillojmë për blerjet tuaja në internet.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë