Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Shtrat i vetëm Garofano i hekurt i punuar, punuar me dorë në Itali

Kod: GAROFANOS
lek 48.749,49 lek 70.671,75 -31%
Shfaq opsionet:

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Night Design
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Shtrat i vetëm Garofano i hekurt i punuar, punuar me dorë në Itali.
Garofano është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Garofano shtrat i vetëm prej hekuri i punuar - Mbështetëse me shufër dhe shina anësore
Garofano për një shtrat të vetëm në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE VEPRIMET anësore ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 85 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikë, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë posedoni, ky model mund të personalizohet në lartësi, gjatësi dhe gjerësi.

- Garofano me shtretër të vetme me hekuri të punuar - Mbështetëse me këmbë dhe depo
Shtrati i vetëm Garofano në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Shtrati i vetëm Garofano prej hekuri të farkëtuar - Mbështetëse në mur
Shtrati i vetëm Garofano me hekuri të farkëtuar me kufje të montuar në mur kërkon shtimin e një baze të çarë të pavarur prej 85 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, në estetikë apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në gjatësi dhe gjerësi.

- Garofano me shtretër të vetme prej hekuri të punuar - Headboard me depo
Një shtrat i vetëm Garofano në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Garofano me shtretër të vetme hekuri të punuar - Mbështetëse me kornizë shtrati
Shtrati i vetëm Garofano në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME BEDFRAME kërkon instalimin e një shtrati të shtruar me shtresa prej 85 x 190 cm që duhet të aplikohet në kornizën e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikë apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi, gjatësi dhe gjerësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Tabela me shina dhe shinat anësore 93 x 219 x 128/89 cm
- Tabela me tabela dhe depo 93 x 226 x 128/89 cm
- Selinë e montuar në mur 93 x 9 x 128 cm
- Tabela me depo 93 x 213 x 128 cm
- Tabela me krevat shtrati 93 x 203 x 128 cm
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • punuar me dorë
  • prodhimi artizanal
  • Dizajni dhe funksionaliteti
  • i fortë
  • Prodhuar në Itali
  • Transporti falas në të gjithë Italinë

Produkte të shikuara së fundmi

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies