Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Shtrati i vetëm prej hekuri i punuar Gea, i punuar me dorë në Itali

Kod: GEAS
lek 51.352,14 lek 74.475,62 -31%
Shfaq opsionet:

- +
Koha e dërgimit
15 ditë pune
Me porosi
Ky produkt mund të jetë bërë për të matur. Për informacion: clienti@viadurini.it ose plotësoni formularin e mëposhtëm Informacione Kërkesë
Viadurini Night Design
KLIENTET B MNDESHM BESAT E DHNM. KONTAKTONI P FORR NJ A QUOTE!
YDO NGJYRS NDSISHME. Tarifa shtesë për ngjyrat që nuk përfshihen në tabelën e ngjyrave: + 15%


Shënim: Në versionet me ruajtje (headboard me footboard dhe ruajtje, headboard me ruajtje) baza e shtratit slatted është përfshirë ; në të gjitha versionet e tjera (tabela me shufra dhe shina anësore, tabela e montuar në mur, headboard dhe shtresa e shtratit) baza e shtratit të shtruar nuk është përfshirë , dhe duhet të blihet veç e veç.

Shtrati i vetëm prej hekuri i punuar Gea, i punuar me dorë në Itali.
Gea është në dispozicion në opsionet e mëposhtme:

- Shtrati i vetëm me hekur të punuar Gea - Tabela me shina dhe shina anësore
Gea e krevatit të vetëm në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE VEPRIMET anësore ka nevojë për një bazë shtrati të shtruar prej 85 x 190 cm, i pavarur ose i aplikuar në strukturën e shtratit. Ky opsion i dytë rekomandohet, duke e bërë shtratin edhe më të lehtë për tu pastruar. Ju mund të zgjidhni opsionin që preferoni gjatë montimit të shtratit. Shtë një vendim i kthyeshëm (përfshihen kllapat e shtratit).
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikë, apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që ju tashmë posedoni, ky model mund të personalizohet në lartësi, gjatësi dhe gjerësi.

- Shtrati i vetëm me një hekur të punuar Gea - Tabela me shufër dhe depo
Shtrati i vetëm Gea në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet.
Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.
Ky version është i disponueshëm vetëm falë strukturës metalike të ruajtjes, e cila e bën shtratin të qëndrueshëm dhe elegant në të njëjtën kohë.

- Shtrati i vetëm Ger-Whrought-Gea - Tavolina e montuar në mur
Shtrati i vetëm me një hekur të çuditshëm Gea me shkopin e montuar në mur kërkon shtimin e një shtrati të shtruar me rrasa prej 85 cm.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja të veçanta ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, në estetikë apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në gjatësi dhe gjerësi.

- Shtrati i vetëm me një hekur të punuar - Gea - Tabela me depo
Shtrati i vetëm Gea në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME FOOTBOARD DHE RUAJTJEN përfshin një bazë shtrati të shtruar për një dyshek 85 x 195 cm. Baza e shtruar e shtruar e përfshirë e mban dyshekun akoma.
Me këtë version, mund të përdorni edhe një dyshek me gjatësi 190 cm.
Duke qenë një produkt i punuar me dorë, gjatësia e tij mund të personalizohet. Ruajtja e hekurit mund të pikturohet në çdo ngjyrë dhe mund të kombinohet me një tekstil valance. Garanton pastrim të lehtë, rritje të kapacitetit dhe qëndrueshmëri.

- Shtrati i vetëm me një hekur të punuar - Gea - Tabela e kokës me shtresë shtrati
Gea e krevatit të vetëm në versionin SINGLE BED HEADBOARD ME BEDFRAME kërkon instalimin e një baze shtrati të shtruar prej 85 x 190 cm që duhet të aplikohet në kornizën e shtratit.
Pavarësisht nëse mund të ketë nevoja specifike ose kërkesa të lidhura me formën tuaj fizike, me estetikë apo me dëshirën e përdorimit të një baze të copëzuar që tashmë posedoni, ky model mund të përshtatet në lartësi, gjatësi dhe gjerësi.


Dimensionet: (Gjerësia e Lenght x Lartësia)
- Tabela me shina dhe shinat anësore 94 x 205 x 130/73 cm
- Tabela me shufër dhe depo 94 x 217 x 130/73 cm
- Selia e montuar në mur 94 x 5 x 130 cm
- Tabela me depo 94 x 208 x 130 cm
- Tabela me krevat shtrati 94 x 198 x 130 cm
Viadurini ofron një koleksion të hollë të shtretërve prej hekuri të punuar, dhe të bëra ekskluzivisht me dorë nga mjeshtrit shumë të aftë. Angazhimi dhe pasioni i mjeshtrit mjeshtër, garantojnë cilësinë dhe autentitcità artizanale të të gjitha produkteve.
Dora e prodhimit ndjek fazën e kryer në mënyrë industriale me anë të prishjes së rërës, e cila pastron skorjen nga përpunimi i hekurit ose vajrat e përdorura për ruajtje për ta bërë atë të përshtatshme për hapin e pikturës. Me fazën përfundimtare është rikthyer në zanat vetë, ose ngjyra antike dhe e mbarimit para gatimit përfundimtar të produktit.
Trajtojeni veten në një shtrat të përsosmërisë së vërtetë të bërë në Itali!

PSE Bleni
  • raport i shkëlqyeshëm i cilësisë / çmimit
  • punuar me dorë
  • prodhimi artizanal
  • Dizajni dhe funksionaliteti
  • i fortë
  • Prodhuar në Itali
  • Transporti falas në të gjithë Italinë

Produkte të shikuara së fundmi

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies