Porositë, Transporti dhe Dorëzimi - Informacion i dobishëm

Si mund të bëj një urdhër me Viadurini?
Nëse keni gjetur një ose më shumë produkte që i keni dashur, shtojini ato në karrocë dhe klikoni në butonin "Arka". Plotësoni një formular me të dhënat tuaja personale për faturimin dhe transportin. Herën e parë kur bëni një porosi në Viadurini, të dhënat tuaja do të ruhen për të lehtësuar blerjet në të ardhmen.
Viadurini është e autorizuar të shesë në internet dhe respekton kushtet e shitjes të publikuara në faqen e saj të internetit.

Si mund të përdor një kod zbritje?
Nëse posedoni një nga kuponët tanë të zbritjes, vendosni kodin promovues përpara se të konfirmoni porosinë. Faza e fundit e arkëtimit është seksioni i pagesave.
Klikoni në "Pagesë" për të shqyrtuar të gjitha artikujt në karrocën tuaj.
Pasi të keni pranuar kushtet e shitjes, mund të plotësoni porosinë tuaj.
Pas vendosjes së porosisë tuaj, menjëherë do të merrni një konfirmim me email me të gjitha detajet e blerjes.
Produktet e shtuara në karrocën tuaj nuk rezervohen automatikisht. Blerja mund të konsiderohet e vlefshme sipas nenit 2 të Kushteve të Përgjithshme të Shitjes. Përfundoni porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur, përpara se klientët e tjerë të blejnë të njëjtin artikull!

Si mund ta gjurmoj porosinë time?
Shtë shumë e thjeshtë të kontrolloni se ku ndodhet produkti juaj. Thjesht hyni në zonën "profili im", klikoni "porositë e mia", ku mund të shikoni të gjitha porositë tuaja me specifikimet e tyre.
Sapo mallrat janë gati të dërgohen, ne do t'ju njoftojmë me email që paketa juaj do të dorëzohet për ju.

Kur do ta marr porosinë time?
Sa herë që bëni një porosi, do të gjeni kohën e vlerësimit të dorëzimit në faqen e produkteve të blera. Në rast të ndonjë vonimi të shkaktuar nga ofruesi, ju do të njoftoheni menjëherë me email. Për çdo problem dhe / ose shqetësim, na kontaktoni me email në: info@viadurini.al.

Kostot e transportit?
Kostot e transportit raportohen gjithmonë në karrocë, përpara konfirmimit të porosisë. Ato ndryshojnë në bazë të peshës dhe vëllimit të sendeve të blera.
Për ndihmë në çdo fazë të blerjes tuaj, ju lutemi na kontaktoni në: info@viadurini.al.

Cilët korrier do të trajtojnë paketën time?
viadurini.it ka zgjedhur partnerë profesionistë që menaxhojnë dërgesat:

     - Për artikujt midis 0 dhe 30 kg - korrier ekspres
     - Artikuj ndërmjet 30 kg dhe mbi - përcjellës të specializuar në shpërndarjen e mobiljeve

Ne jemi gjithashtu në gjendje, me marrëveshje, të bëjmë dërgesat në dysheme.
Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.

Happensfarë ndodh nëse nuk jam brenda kur të arrijë porosia ime?
Mos u shqeteso! Nëse nuk jeni kur të mbërrini mallrat tuaja, mallrat mund të lihen në depon e transportuesit. Ai do t'ju kontaktojë për të rirregulluar shpërndarjen.

Tofarë duhet të bëni gjatë dorëzimit
Korrieri do t'ju kërkojë të nënshkruani një dokument për të provuar se ai e dorëzoi paketën në adresën e duhur dhe personin. Edhe nëse paketimi nuk është dëmtuar dukshëm nga jashtë, mund të dëmtohet nga brenda.
Prandaj, ju lutemi, pranoni, por shkruani: "Pranoni me rezervë". Kjo dëshmon që ju keni marrë porosinë tuaj, por diçka nuk ka shkuar siç duhet.

A dërgoni jashtë vendit?
Po, ne bëjmë! Dërgoni një email në info@viadurini.al dhe tregoni vendin e destinacionit me adresën e saktë. Ne do të ofrojmë informacionin dhe kostot.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë