Për porositë telefonike telefononi në +39 0541 623760 nga ora 9.00 deri në orën 17:00 - Shërbimi i dorëzimit në dysheme dhe montimi i disponueshëm në të gjithë Shqipërinë
  • 0
  • 0

Reagimi - Numëron Opinionin tuaj

Reagimi juaj na ndihmon të përmirësohemi!

Shtë e rëndësishme për ne në Viadurini të marrim përshtypjet tuaja mbi përvojën e blerjes dhe shërbimet që ne ofrojmë.

Ne ju falënderojmë për kohën tuaj, ne do të përdorim reagimet tuaja për të përmirësuar vazhdimisht veten. Shpresojmë të shohim së shpejti në E-Commerce.


Për momentin nuk ka asnjë reagim.
Jepni mendimin tuaj për shërbimin tonë

Newsletter

Regjistrohu në buletinin tonë
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privatësia dhe Cookies