Radiatorë Dekorativë - dhe Radiatorë Modernë - Ngrohje në Shtëpi

  • Komente :
  • : 5,0
Radiatorë dekorativë për efikasitet, funksionalitet dhe dizajn në ngrohjen e shtëpisë . Radiatorë modernë të bërë me materiale të cilësisë së lartë dhe vëmendje në detaje për një produkt unik dhe origjinal. 
Zbuloni format dhe stilin që i përshtaten më shumë dhomës tuaj.
99 Produkte
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 134.060,12 lek 181.504,45  - 26%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 142.233,30 lek 193.913,72  - 27%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 233.533,72 lek 331.163,38  - 29%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 93.293,88 lek 120.205,58  - 22%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 173.729,95 lek 241.158,70  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 121.800,34 lek 163.114,78  - 25%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 185.292,02 lek 258.651,31  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 256.558,18 lek 365.849,57  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 267.322,86 lek 381.996,58  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 245.394,81 lek 349.104,51  - 30%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 180.906,40 lek 252.072,89  - 28%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 75.851,12 lek 94.041,43  - 19%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 140.339,52 lek 190.923,54  - 26%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 57.511,29 lek 66.382,18  - 13%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 105.354,30 lek 138.047,04  - 24%
Xò by Metalform Design Exclusive Viadurini
lek 112.829,79 lek 149.210,41  - 24%
Faqe 1 të 3

Radiatorë dekorativë për ngrohjen e shtëpisë, të prodhuar në dizajnin e Italisë: fuqia nga 500 në 3000 w.

Të gjithë radiatorët modernë janë prodhuar në Itali dhe kujdesen në çdo detaj nga zejtarë të aftë.

Radiatorë uji të realizuar në formë vertikale me mbulesë druri të vërtetë, për ata që e duan stilin klasik dhe natyral.  Me një mbulesë ose një zbukurim pasqyre, si një notë muzikore, për ata që duan një mobilje elegante dhe funksionale. Por edhe radiatorë me ngjyra me vija sinusioze për ata që duan dizajnin origjinal dhe modern. Ato janë bërë gjithashtu prej çeliku dhe mund të personalizohen në madhësi dhe ngjyrë Me Ne jemi të sigurt se këta radiatorë dekorativë do t'ju pushtojnë ju dhe mysafirët tuaj.

Këta radiatorë krijojnë një sistem ngrohje efikas dhe thelbësor me zgjidhjet tona të personalizuara për të përfituar sa më shumë nga ngrohja juaj ose për të krijuar një sistem të ri ekonomik dhe të projektimit. Stafi ynë është në dispozicionin tuaj për t'ju dhënë më shumë informacion ose sqarime mbi produktet e paraqitura këtu. Mos hezitoni të kontaktoni Shërbimin tonë të Ndihmës.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 linja telefonike)
  • du lundi au veredi 8.30-17.00
  • via del pino 21 - - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.al
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • Mimet e cituara janë përfshirë TVSH-në