Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Designer radiator me ujë të nxehtë me mbulesë çeliku Dritë nga Scirocco H

Kod: LIGHT60X80H+C1CROMO
lek 116.617,35

madein_italy

Shfaq opsionet:

- +
Masat
L.800 mm, H.600 mm, P.90 mm, Distanca e qendrës 50 mm, Prodhimi i nxehtësisë 502 Watt, Kapaciteti 2.1 Lt, Pesha 19.1 Kg
Designer
Marco Fumagalli
Koha e dërgimit
20 ditë pune
Garanci
2 vjet
Scirocco H
Designer radiator me ujë të nxehtë me mbulesë çeliku Dritë nga Scirocco H
Radiator i përshtatshëm për të gjitha mjediset. Linja të pastra me mundësi të pafundme të aksesorëve dhe kombinimeve të ngjyrave, për një produkt të gjithanshëm që ndërthur dizajnin dhe rezultatet e larta termike.

Materiale
- mbulesë fletë çeliku
- shkëmbyes nxehtësie shtëpie me një tufë tubash të prerë të bërë prej çeliku të kromuar me zink, me efikasitet të lartë terminal

Ky produkt përfshin
- mbulesë e pikturuar
- shkëmbyes i nxehtësisë shtëpie
- kllapa mur
- valvula jo termostatike dhe valvula e kyçit
- valvula e shkarkimit

Karakteristikat teknike
- valvula dhe mbajtësi me bashkim uji 50 mm i fshehur nga mbulesa
- version me valvul termostatike krom 50 mm jashtë mbulesës
- presioni maksimal i punës: 5 bar
- nuk është në dispozicion për instalimin e tubit të vetëm
- ankorimi i thjeshtuar midis mbulesës dhe shkëmbyesit të nxehtësisë
- nxehtësia transferohet me anë të konvekcionit, mbulesa nuk rrezaton

Shikoni grafikun e ngjyrave dhe shkruani kodin e ngjyrës së dëshiruar në kutinë e duhur.

Produkte që mund t'ju interesojnë

Produkte të shikuara së fundmi