Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Llamba Tavoline Dizajni

Llambat e tryezave të projektuara të propozuara për ndriçim të përsosur për çdo dhomë në shtëpinë tuaj me të bërë në Itali.

Kjo kategori e faqes sonë të internetit tregon çdo lloj llambash tavoline, të dizajnuara për të pasuruar një tavolinë të thjeshtë zyre, si dhe një tavolinë kafeje ose ndonjë tryezë, me një objekt dizajni që tërheq vëmendjen falë ndriçimit homogjen të kombinuar në mënyrë të përkryer me një dizajn të rafinuar dhe ekstravagant, ideale për ata që nuk kanë frikë të guxojnë.
Elementi vizual është padyshim faktori i parë që vëreni në ato llamba por në të njëjtin nivel është e mundur të admironi edhe cilësinë e lartë të materialeve të përdorura për krijimin e atyre pjesëve të projektimit. Lëndët e para inovative, të tilla si polietileni ose metakrilati, së bashku me markën e prodhuar në Itali bëjnë të mundur një ndriçim të projektimit.

Lëreni veten të tërhiqeni nga dizajni dhe stili dhe zgjidhni llambën që përputhet më shumë me stilin tuaj të mobiljeve dhe me shijen e të gjithë familjes. Stafi ynë do të jetë i kënaqur t'i përgjigjet ndonjë prej pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojë gjatë procesit të blerjes.