Made in Italy

Abat-jour në Dizajnin me efekt të gërvishtur nga dylli të bërë në Itali - Monia

  • Made in Italy
  • Kod: MONIA
Lekë 16,760 Lekë 20,950 -20%
Koha e dërgimit 7/10 ditë pune
Gjatësia (cm) 25.5
Thellësia (cm) 25.5
Lartësia (cm) 40

Llambadë aromatike e modelimit të dyllit në dispozicion në ngjyra të ndryshme Made in Italy.

Abat-jour punuar me dorë nga ekspertë italianë cerai në sektor që nga viti 1905 të cilët përdorin teknika artizanale ku dylli është i përzier me aromën për të krijuar një llambë të aftë të dehje mjedisin me një parfum delikat duke përdorur lëndë të para të zgjedhura dhe të çertifikuara për të siguruar një produkt me cilësi të lartë dhe krejtësisht e prodhuar në Itali .
Kjo llambë përbëhet nga një sistem elektrik i brendshëm dhe një llambë LED (e ftohtë) dhe është një aksesor mobilimi i aftë për të krijuar një atmosferë relaksuese brenda mjedisit dhe në dispozicion në 4 ngjyra për të kënaqur çdo nevojë.

Matjet : L 25.5 x D 25.5 x H 40 cm.

Ngjyrat e disponueshme :
  • të bardhë;
  • ivory;
  • Orange;
  • kuqe.
Paralajmërime : këshillohet që produkti të mos mbahet larg burimeve të nxehtësisë direkte, dhe të përdorni llamba me të njëjtat karakteristika si llamba e furnizuar (llambë LED e ftohtë).
Produkte që mund t'ju interesojnë
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro