Tel. +39 0541 623760 nga 9.00 deri në 17.00
  • 0
  • 0

Ndriçimi - Llamba Varëse Shabby Chic - Made in Italy

Llampat më të mira italiane të shndritshme me varëse elegant për shitje në internet.

Llambat e këtij seksioni kanë karakteristika karakteristike të një stili të rafinuar dhe provncal të dizajnuar për ata që preferojnë një mobilje klasike, por bashkëkohore në të njëjtën kohë.

Zgjedhur me kujdes nga stafi ynë, llampat e pezulluara dhe provincale të pezulluara pasurojnë një stil të thjeshtë por me ndikim, me dekorime klasike dhe cilësi dhe linja mëkatare. Materialet e përdorura, si balta, qeramika dhe pëlhura, reflektojnë gjithmonë cilësi të lartë që garantojnë një kohëzgjatje të mirë me kalimin e kohës për secilin produkt.
Kombinohen në mënyrë të përsosur me stile të ndryshme të projektimit dhe jo vetëm me shurdhët e të njëjtës llambë, ato përputhen në një mënyrë të patëmetë duke i dhënë një prekje elegante çdo ambienti.

Zgjidhni llojin e ndriçimit që është më i përshtatshmi për shijen tuaj dhe që është në përputhje me mobiljet e shtëpisë tuaj midis opsioneve në faqen tonë dhe na lejoni t'ju ndihmojmë. Stafi ynë do të jetë i kënaqur t'ju ndjekë gjatë blerjes duke e bërë atë më të lehtë dhe më të shpejtë.