Lavamane Banaku prej Guri Design Italian - Copë Unike

  • Komente :
  • Vleresim Mesatar : 5,0
168 Produkte
Viadurini Bathroom
Lekë 50,301 Lekë 55,890  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 60,509 Lekë 67,232  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 35,359 Lekë 39,287  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 44,013 Lekë 48,904  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 51,115 Lekë 56,794  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 56,662 Lekë 62,958  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 46,528 Lekë 51,698  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 32,030 Lekë 35,589  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 56,662 Lekë 62,958  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 40,389 Lekë 44,876  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 44,013 Lekë 48,904  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 41,128 Lekë 45,698  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 64,282 Lekë 71,424  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 43,717 Lekë 48,575  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 32,030 Lekë 35,589  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 35,580 Lekë 39,534  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 50,301 Lekë 55,890  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 39,205 Lekë 43,561  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 56,662 Lekë 62,958  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 50,301 Lekë 55,890  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 46,306 Lekë 51,452  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 50,893 Lekë 56,547  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 46,306 Lekë 51,452  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 44,013 Lekë 48,904  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 37,800 Lekë 42,000  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 37,800 Lekë 42,000  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 60,953 Lekë 67,725  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 25,298 Lekë 28,109  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 38,613 Lekë 42,904  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 23,005 Lekë 25,561  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 62,136 Lekë 69,040  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 34,323 Lekë 38,137  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 35,137 Lekë 39,041  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 31,216 Lekë 34,685  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 31,216 Lekë 34,685  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 31,216 Lekë 34,685  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 44,013 Lekë 48,904  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 39,131 Lekë 43,479  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 43,052 Lekë 47,835  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 39,131 Lekë 43,479  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 83,218 Lekë 92,465  - 10%
Viadurini Bathroom
Lekë 27,665 Lekë 30,739  - 10%
Faqe 1 të 4

Lavamane prej guri të punuar me dorë për të mobiluar banjot me dizajn dhe luks.

Lavamani prej guri i banjës është i disponueshëm në format nga më të ndryshmet: lavamanë katrorë, për ata që e duan linearitetin, levanë drejtkëndëshe, për ata që duan linjat e thjeshta dhe kanë një hapësirë ​​mjaft të madhe, ovale dhe të rrumbullakëta për ata që i pëlqejnë linjat e përmbysura dhe të buta.

Me shumë modele legenësh banakësh prej guri natyral me nuanca të ndryshme gri, mermeri, bazalt i zi, oniksi dhe guri i lumit, Koleksioni Viadurini Bathroom ju mundëson të arredoni çdo banjë në një stil modern me ngjyrën e dëshiruar: ngae bardhagri dhe e zezë përmes të gjitha tonaliteteve të ngjyrave të gurit të disponueshëm në natyrë.
Por ajo që e bën çdo lavaman të paraqitur në këtë seksion unik dhe të veçantë janë papërsosmëritë dhe damarët në sipërfaqen e çdo guri.

Kontaktoni shërbimin tonë të klientit të Help Desk për çdo pyetje, ne do të jemi në gjendje t'ju përgjigjemi dhe t'ju ndihmojmë të gjeni produktin që plotëson nevojat tuaja.
Email Newsletter
Regjistrohu në buletinin tonë
  • Aicel
  • Confindustria
  • Sectigo
  • Sonosicuro
  • Sole 24ore
  • La Repubblica
  • Corriere della Sera